elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Ahad, 25 Oktober 2009

cite adik aku..

aku nak story ckit pasal adik aku nie… baru2 nie dia dapat uniform PBSM dr sekolah..dah nak akhir tahun baru dpt uniform..aparaaaa…..dia punye excited nak pakai uniform tu x nyempat2 nak tunggu hari Rabu nie…dia pakai malam tu jugak,nak tayang kat aku..ye la kan,dah la adik aku nie dok asrama,aku plak time sekolah plak lik johor,jadi masa nie ar dia nak tayang kat aku dia punya uniform…amacam kak??ok tak????topi mane?????


betul ke camni pakai topi nie kak?????topi nie kena senget la kak....


bukan macam tu la dik....cni,bia apak tolong.....

ayah aku pun tolong ar pakaikan topi kat adik aku nie...bapak aku nie dulu polis,so bapak aku tau ar topi tu perlu senget kat belah mane2 pun...hehehehe

ok..dah siap dah...amacam????segak dan bergaya tak??????hehehehe

Sabtu, 24 Oktober 2009

teman?sahabat?cinta?couple?



BiLa SaHabaT KaTa SUKA ,
X sEmEsTiNya Dia CINTA..
iNi kERaNa, aNda TEMAN yG LaYaK d SuKa.
BiLa tEMaN CEMBURU,
TidAK sEmEsTinYa diA CINTA....
iNi kERaNa, aNda TEMAN yG HEBAT BiLa mEnJaLiNkaN PERSAHABATAN....
biLa saHaBaT KaTakaN RINDU,

tiDaK sEmEstiNya diA CINTA,
iNi KeRaNa,diA RINDU Pada TEMAN sEBaiK aNda..


MaKNaNya,saYa BeRHaK KaTa Saya SUKA paDa aWaK,
cEmBuRu BiLa aWaK kEtEpiKaN saYa,
RINDU biLa aWaK Lupa PaDa sAya..
ini la aPa Ertinya

"JALINKAN PERSAHABATAN"

Khamis, 22 Oktober 2009

TRoubLe iS a FrieND


Trouble he will find you, no matter where you go,

No matter if you're fast, no matter if you're slow,

The eye of the storm or the cry in the morn,

You're fine for a while but you start to lose control...

Selasa, 13 Oktober 2009

segalanya bermula di sini....MPTAA dalam kenangan..

MPTAA dalam kenangan..kasih sayang,kemesraan..jasa bakti yang dicurahkan,tak mungkin dilupakan.....tu la serangkap lagu MPTAA Dalam Kenangan...lagu nie aku pernah nyanyikan join koir en Umran utk Konvokesyen masa aku semester tiga..di Afzan la bermulanya kerjaya ku sebagai seorang guru.....rindunyer suasana di MPTAA dulu...




nie jambatan gantung..aku rasa nie la yang mencantikkan dan membuatkan MPTAA nie maktab yang cantik dan unik....

yang belakang tu hostel perempuan..aku pernah menjadi penghuni Blok Mawar,Anggerik dan Cempaka...


rasa gayat n pening gak lau lalu kat jambatan gantung nie..terutama sekali bila dapat kawan yg giler2 suka lompat2...mmg pening....hehehe

nie plak gymnasium...belakang tu jalan nak ke tangki air..lau nak kurus,g ar naik kat jalan tu..kompem leh kurus hakhakhak bukitnyer curam.....


belakang tu kawasan padang..tu la area aku mengeluarkan tenaga dan peluh aku masa training untuk KAGUM..aku tiap2 tahun masuk KAGUM permainan..thn 2002 KAGUM bola jaring sampai peringkat kebangsaan..thn 2003 KAGUM hoki sampai peringkat kebangsaan gak...thn 2004 KAGUM bola jaring tapi sampai Zon Tengah jek...

Khamis, 1 Oktober 2009

Empangan Bekok

Hari tu aku nak g Yong Peng,singgah jap kat empangan Bekok..org cakap empangan tu besar..jd aku pun try ar singgah nak tgk betul ke x.....mula nak masuk tu takut gak ar sebab ader signboard tulis,"DILARANG MASUK"...tapi aku try gak sbb kawan aku ckp,signboard tu dh lama dah kat ctu..kawasan jalan ke empangan pam besar jek xleh masuk tp kwsn sblh empangan untuk memancing blh masuk sbb masa aku g tu,aku nampak ader bot org nak tgkap ikan..

kawasan nie mmg besar....sesuai gak utk kaki pancing..masa nie airnya surut...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...