elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 29 Januari 2010

berkabung...

Peraturan berkabung, orang Melayu perlu memakai tanda perkabungan kain putih selilit saja selebar dua inci pada songkok.Bagi lain bangsa dan agama, mereka perlu memakai selilit kain hitam selebar tiga inci di lengan kiri dan bertali leher warna hitam. Bagi yang memakai uniform dan memakai uniform pada majlis tertentu, mereka perlu melilit kain hitam selebar tiga inci di lengan kiri.Bagi perempuan Melayu, mereka hendaklah memakai tudung kepala warna putih manakala bagi orang perempuan lain bangsa dan agama, mereka perlu memakai selilit kain hitam selebar tiga inci di lengan kiri.










Selasa, 26 Januari 2010

suka facebook...

facebook??????
nape suka ngat ngan facebook????
  • aku suka main game...game yg aku x henti2 main cafeworld...island paradise pun main gak tp yg x bestnyer bl lambat ckit harvest mest dh kena curik..x bestnyerrr(aku pun suka gak curi hasil org hikhikhik)
  • dpt kumpul kawan-kawan...mmg best..dpt jumpa lik kwn2 zaman sekolah,zaman maktab dl..yg paling best dapat jumpa kawan baru...dpt la tambah kenalan...dapat kwn yg kepala giler mmg best ar tp dpt kawan yg kureng tu..ermmm borink gak kan..
  • suka baca post dorg..ader citer mmg best ar,tp kdg2 ader gak yg x best...ader gak post yg mberi kita semangat utk terus bjaya..leh dijadikan sumber inspirasi ar hikhikhik
  • cari jodoh?????owhh tidakkk...alasan tu xleh guna...hakhakhak...
  • dapat tau citer2 n pkembangan terkini...tentang ape???ape-ape jek...
p/s : jgn terlalu leka ngan facebook sampai lupa segalanyer..hehehe

Sabtu, 9 Januari 2010

JaNuaRi 2010...permulaan perjalanan..


04 Januari 2010....maka bermulalah kembali kehidupanku sebagai seorang warga pendidik..seminggu sebelum naik sekolah dan seminggu dh start sekolah merupakan masa yang paling sibuk sangat..terlalu banyak perkara yang perlu disettlekan..siapkan lesson note,minit mesyuarat,senarai nama murid,BBM,lembaran kerja,jadual,buku kedatangan murid,fail2 kokurikulum dll....rasa macam x cukup masa..tapi nasib baik la aku nie mmg jenis kepala giler so xyah layan ngat...buat keje slow and steady tp kena la siapkan jugak walau terlambat sehari apa salahnya kan..yg penting siap....janji..rockkkk...hehehehehe tahun nie rasa cam x ready jek nak naik sekolah..rasa cam x cukup cuti hakhakhak..(melampau tol..bape lama mau cuti hikhikhik) ape2 pun tahun nie aku akan cube isi borang untuk tukar sekolah..bape lama la nak ngaja sini kan..teringin gak nak ngaja sekolah orang asli...bila la agaknya aku akan dapat peluang tu...peluang yang ramai xnak tapi aku nakkkkk..aku lagi suke...hehehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...