elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 31 Mac 2010

rindu kat korang..

masa nie aktiviti GERKO Olahraga..ms Sem 5



jamuan perpisahan masa Sem 5



sahabat baik ku...Angah n CheQnaa..

Jumaat, 5 Mac 2010

Personaliti Berasaskan Tarikh Lahir/ Ketahui Pasangan Anda

elo...ha..yang nie pun aku dapat dr facebook gak....lau semalam aku citer pasal bulan kelahiran,hari ni plak aku nak citer pasal tarikh lahir plak..lau ader yg sama tarikh lahir ngan aku,bleh la baca2 n renung2kan hehehehe

aku lahir pada 16 Mei 1983..16 Mei merupakan Hari Guru..agaknyer memang aku nie dilahirkan untuk menjadi seorang guru kan..bertuah aku..hehehehe...Mereka yang lahir pada 16 Mei mewakili nombor 7..nombor agak2 bagus gak nie...plat kete n handset aku bermula ngan nombor 7..memang ngam ar...hehehe



berikut ialah ciri-ciri mereka yang lahir pada 16 Mei :

Anda mempunyai daya tarikan kepada sesiapa saja. Anda adalah seorang yang realistik, yakin, gembira dan merupakan seorang yang genius dalam bidang pendidikan, muzik, seni dan nyanyian. Anda mempunyai masalah sikap iaitu panas baran. Namun demikian, anda banyak melakukan pengorbanan untuk keluarga. Anda meletakkan keluarga di tempat yang amat tinggi sekali sehingga kadang-kadang mengabaikan kebahagiaan diri sendiri. Anda telah dilahirkan untuk memberi sumbangan kepada dunia ini. Jadi,anda seorang yang bagus dan seorang yang amat gembira. Pasangan ideal anda adalah nombor 2.

Khamis, 4 Mac 2010

analisis kasih sayang berdasarkan bulan kelahiran


elo...elo...ha..analisis kasih sayang nie aku dapat kat facebook...bagi sape2 yg lahir lam bulan Mei,sama2 la kita tgk analisis kasih sayang kita ek...


Watie Oyuki lahir di bulan Mei.Berikut ini adalah analisis kasih sayangnya


:Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Baik dan jujur dalam perhubungan.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄






Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Mudah untuk di pujuk.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄




Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ: Pilihan yang tepat dalam berpasangan.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄










Selasa, 2 Mac 2010

Dah 5 tahun dh????

sedar tak sedar dah 5 tahun rupanyer aku kawan ngan dia.....sape dia tu??? x perlu la aku kenalkan lagi...kihkihkihkih.....
kitaorg kawan jarak jauh je....kami berkawan baik tau...bkn kekasih gelapku or kekasih terangku..juz a friend... hakhakhakhak




issshhhh...ape la yg aku merepek nie ek..tetiba jiwangzzz la plak...adussshhhh geli jek....k la,dari aku terus merepek jek,baik aku out...aku sj je merepek2 nie sbb dah lama aku x post n3 baru lam nie...sekali post,merepek2 da..k la..papaiii...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...