elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 10 Julai 2010

latihan kawad kaki

Sabtu,10 Julai 2010-latihan kawad kaki unit beruniform...pertandingan kawad kaki antara unit beruniform akan diadakan pd 24 Julai..jd budak2 nie pun berlatih la dr sekarang..
-Tunas Puteri
-Pengakap
-Tunas Kadet Remaja Sekolah(TKRS)



ahli yg paling sikit-Bulan Sabit Merah Malaysia
yg kaler pink tu plak Puteri Islam.

 
Cikgu Rosdi selaku Ketua Penyelaras unit Beruniform memberi arahan kepada murid2..muka serius..suara power hakhakhak


yg nie bebudak TKRS(unit aku la tu hehehe)..hrp2 tahun nie korang leh menang...lau tak,penat jek berkawad selama 2 jam tadi huhuhu



wah..bersemangat budak2 TKRS nie..tp aku pelik la,ape yg budak pengakap tu buat ek???kawad kaki ke ber 'twist' hehehe cikgu pengakap,jgn marah ek,nant kena jual hakhakhak(^_*)


latihan kawad kaki kali nie terpaksa digabungkan bersama dgn pengakap...saje je gabung,nak memeriahkan suasana hehehehe

Rabu, 7 Julai 2010

PenYesaLan...

Penyesalan terbesar dalam hidup ialah apabila risiko yang tidak kita

ambil. Jika anda merasakan sesuatu itu tidak akan membuatkan anda

bahagia, maka teruskan. Ingatlah bahawa kita akan melalui semua ini

hanya sekali, mungkin tiada peluang kedua. Bererti masa tidak menunggu

kita. Jika anda merasakan anda telah bertemu dengan orang yang sesuai,

maka hargailah dia, jangan biarkan ia berlalu begitu sahaja. Jangan

tertangguh kerana takut kelak jika dibiarkan berlalu maka anda akan

menyesal sebegitu sahaja..



Tiada sesiapa pun yang simpati kepada orang yang sengaja membiarkan

peluang pergi begitu sahaja tanpa berusaha untuk mendapatkannya atau

mempertahankan. Kita selalunya tidak menghargai seseorang yang hampir

atau menyayangi kita sehingga dia pergi meninggalkan kita..


Jumaat, 2 Julai 2010

makanan sedap(^_*)

hr nie aku nk kongsi mkanan sedap..best gak lau tgk gmbar makanan nie...apatah lagi time perut lapar,pehhh..rs cam nk terus g kdai makan...gmbar2 makanan nie sume aku ambik dr fb kwn aku...mekacih ye my frenz..(^_*)

yg nie..ikan patin gulai tempoyak(tp empunyer gambar nie ckp asam pedas tempoyak patin)hehehe aku pun x th..main bantai jek sbb bkn aku yg masak(^_*) makanan nie mmg glamer kat temerloh,pahang..tp lau nk mkn menu nie kat area temerloh kena ati2 la jgn tsalah kedai bab ader kedai yg jual gulai ikan patin nie mahal gilerr..

yang nie plak mee kari...aku mmg minat giler mkn mee kari..tp aku x suka lau mee kari letak tauge bab aku x suka taugeh hehehehehe

yg nie tomyam..dah lama x mkn tomyam...nampak sungguh menyelerakan..nyum..nyum..

mee ape nie???ni la mee fucian.mcm mee goreng basah jek tp gune mee kasar..yummy..yummy...

nasi ayam....ayam nampak sedap tp taugeh????aku x suke hehehehe

KFC makanan peberet adik aku-iza yunda....thn nie aku ngan adk aku sambut besday mkn KFC...memandangkan besday ktorg pun lam bln yg sama 10 Mei ngan 16 Mei...

yg nie plak 3 layer tea...nampak macam sedap....mmg sedap pun hehehehe tp kwn aku ckp,bl dh kacau2 dh x nampak pun 3 layer tea tu(mmg la,lau dh kacau mmg ilang hehehehe)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...