elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 20 September 2010

Sepi tanpa Berita....

Cian blog aku...dh lama aku x post ape2 n3 kat blog aku nie...disebabkan laptop aku rosak n password aku lupa..bab tu la senyap jek...nasib baik dh ingat password tp laptop dh jd arwah dh...cian laptop aku...xpe la,ader rezeki lagi beli yg lain jek(kena kumpul duit lagi...adussshhhhh)

sebenarnyer banyak story mory yg aku nk kongsi ngan korang...ye la kan...kt baru je pas hbs cuti sekolah n cuti raya...banyak aktiviti yg aku wat masa cuti hr tu...nant lau aku ader masa aku post lagi n3 baru...ok..stakat ini saja dulu...nantikan kedatangan n3 baru ku....hihihihihihihi.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...