elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 24 Ogos 2011

~NeNeK saKiT~

   
cian nenek saya...sakit...dah anta g klinik n hospital tp masih x sembuh2 jugak..doktor pun x tau penyakit nenek...kaki nenek sakit,membengkak...lau kena gout, dokt mest tau...ni,dokt pown x tau ape pnyakit nenek...
start dr minggu lepas,keadaan nenek semakin teruk..kami pun cuba try perubatan kampng plak...masa tengah berubat tu tiba2 keadaan nenek makin tenat...cian nenek...esoknyer slpas berubat tu keadaan nenek dh ok ckit...sampai semalam,sy lik kampung sy tengok nenek ok lagi...xder dh mengadu sakit2...dalam dua minggu nie kerap jugak sy ulang alik kg-jengka sbb nak tgk keadaan nenek..
semoga nenek saya akan cepat sembuh..saya sayang nenek saya...

Ahad, 14 Ogos 2011

~Dato Lee Chong Wei Vs Lin Dan~

so...camner game tadi??ok kerrr???...ok la.....hikhikhikhik
MalazzzZzzz nak cakap banyak..ape2 pown,Tahniah Dato Lee Chong Wei...game yang menarik...jom mengkome2 sume layan gambar LCW Vs LD nie...sape encem n sape yg macho...kikikikiki

 hero kita- Dato Lee Chong Wei

 Hero mereka- Lin Dan

 sama kuning...

 oopppsss...

zaman mude2 hehehehe
sape hebat????

keputusan  Lin Dan menang...
20-22, 21-14, 23-21

psssttt : sakitnyer aty..huh...

Khamis, 11 Ogos 2011

~Shakespeare ckp bkn saya ckp(*_*)~

I always feel happy, You know why?


Because I don't expect anything from anyone,
Expectations always hurt..

Life is short.. So love your life.. Be happy..
And Keep smiling.. Just Live for yourself and
 
Before you speak, Listen
Before you write, Think
Before you spend, Earn
Before you pray, Forgive 
Before you hurt,
Feel
Before you hate, Love
Before you quit, Try
Before you die, Live......

Rabu, 10 Ogos 2011

~BoLeH ke saYa??????~

 
ape yang Boleh????Malaysia Boleh...takkan saya x boleh...ermmmm
sebenarnyer saya dh mula rasa mcm xleh nk carry on jek ngan study saya nie....tu la kan...saya nie bukan la berjiwa seni pown n sy mmg bukan la org seni,sebab tu saya rasa mcm berat sgt nk teruskan study..kepala saya dh serabot sgt2....padan muka saya...sape srh tukar opsyen..adessshhhh...tapi bila pk2 semula,ini baru sem 1,rilex la watie..kiter ader lagi 7 semester utk dihabiskan..mula2 memang la rs mcm susah nk carry on..lama2 nant ok la...bak kata shbat fb sy Pend. Seni Visual nie xde la ssh sgt lau kt dpt cr bhn rujukan tu...subjek nie sesuatu yg enjoy...enjoy ke???hukhukhukhuk....


skrg nie asignment dh blambak2 gak...mula2 nk cr bahan mmg susah...mmg pening bab x bpe fhm ngat ngan tajuk tue(pdhal lecturer dh terangkan lam klas tp dapatan yg ktorg dapat dgn rakan2 lain so tu yg wat sy pening)....tapi skrg nie sy dh dapat sume bahan tu,rasa lega sgt2..cume skrg nie nak aplikasikan ape yg sy pat tu lam powerpoint sbb kna present...bab powerpoint neyh mmg saya lemah sgt2...sy x minat tol la buat benda alah nie..leceh......hikhikhik..
ape2 pown,saya hanya memerlukan kata2 semangat n tanamkan kata2 semangat lam diri saya supaya saya dapat teruskan perjuangan ini...perjuangan ini baru sahaja bermula..jangan lemah...kuatkan semangat...U can do it Watie Oyuki....go watie go..chaiyokkk...
Malaysia Boleh, Watie Oyuki pown boleh hikhikhik

Khamis, 4 Ogos 2011

~JikA ia SebuaH ciNta~


JIKA IA SEBUAH ♥
 
ia tak mendengar,tp sentiasa bergetar
ia tak buta namun sentiasa melihat & merasa
ia  tak menyeksa namun sentiasa menguji
ia tak memaksa namun sentiasa bersih
ia tak cantik namun sentiasa menarik
ia tak datang dengan kita namun sentiasa dihampiri oleh hati
ia tak terucap dengan kata namun sentiasa hadir dengan sinar mata
ia tak berjanji namun sentiasa cuba memenangi
ia mungkin tak suci namun sentiasa harmoni
ia tak hadir dengan perkataan namun hadir dengan ketentuan
ia tak hadir dengan kekayaan & kebendaan namun hadir dengan pengorbanan & kesetiaan


Selasa, 2 Ogos 2011

~kata aty ku~


Hakikat Memang menyakitkan..Tapi Itu Lebih Baik Daripada Kita Hidup Dalam Alam Penipuan Yang Tidak Mempunyai Kebenaran berada Di Dalamnya Melainkan Dusta Semata-mata.. begitu Juga Dengan Hati.. Jangan Di Paksa Bila Sudah Tidak Sudi.. Tetapi Yang Menerima Apa Adanya itu Adalah sepatutnya Kita Hargai.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...