elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 29 September 2011

~PoLiHedRa~

Polihedra..nie pown asignment Literasi Nombor gak...Task 2...kena wat Polihedra..mcm teselasi,sy pown x tau ape maksud polihedra..sekali lagi sy meringan2kan jari nie utk search Mizz Google...

nak wat polihedra nie kena pandai bab2 lipat melipat..so,mula2 korg g la praktikkan dengan melipat baju kat umah ye..jgn malas2...hehehehe polihedra nie lebih kurang cam origami gak cume polihedra nie lebih kpd Matematik,origami lak lebih kpd Pendidikan Seni Visual...jom layan gmbar2 nie...

 nak wat tu saya search kat you tube dulu..kat ctu ader cara2 nak wat polihedra..

 kertas warna tu lipat2 jadi cmnie....

 pastu kita selit2 je ngan kertas2 yg lain,nant akn jd la polihedra yang senang nie..

tapi x berapa kemas sgt nie..biasa la..saya nie lau bab2 melipat2 nie mmg x minat..kikikikikiki..

nie la hasil yg group sy wat...ambik yg Izyana buat sbb dia wat cantik dan kemas..

sentuhan terakhir..polihedra yg kecik2 tu kitaorg tmpal sekali..baru la ader seni ckit hehehehehenie la hasil group saya,Una n Yana..


~Teselasi~

Teselasi...asignment Literasi Nombor saya...kena wat teselasi...ape ntah teselasi tu..saya pun x tau...ms mula pensyarah ckp kna wat teselasi tu sy dh pening dh..ape ke benda ntah...setelah saya search kat Mizz Google,baru la sy tau ape itu teselasi..

Teselasi = Pengertian corak yang mencakupi permukaan satah dengan memasang bersama sama dari bentuk asas yang sama yang telah diciptakan oleh Alam dan bentuk. contoh-contoh susunan dari corak heksagonal mudah seperti sarang madu lebah’atau lantai seramik.

yang nie plak teselasi yang saya wat last minute...kena anta hr sabtu,malam tu sy br nak wat...sempoi..hahahahaha saya buat teselasi yang mudah je...malas nak serabutkan kepala wat yg ssh2..layan la teselasi saya yg x seberapa nie ye..

 mula2 sekali kena lukis gune pensel ngan pembaris dulu..wat segiempat tepat..
pastu br wat lg segiempat yg kecik lak..

 dah siap lukis..skrg ms utk mewarna..sy pilih warna biru utk warnakan segiempat yg kecik tu..

 pastu warnakan plak ngan warna hijau plak..

last sekali saya warnakan dengan warna merah utk warna latar...barulah warna tu kontra kan ...inilah hasilnya teselasi saya yang sangat ringkas...


Selasa, 27 September 2011

~Enam Pelajar Orang Asli Terima Tawaran Ke Luar Negara ~


PUTRAJAYA: Seramai enam pelajar Orang Asli menjadi kumpulan pertama masyarakat itu ditawarkan untuk melanjutkan pelajaran ke luar negara melalui kerjasama strategik antara Jabatan Hal Ehwal Orang Asli (JHEOA) dan Majlis Amanah Rakyat (Mara).
Pelajar berkenaan yang mendapat keputusan cemerlang dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2009 menerima surat tawaran itu daripada Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Datuk Seri Mohd Shafie Apdal pada satu majlis di sini hari ini.
Mereka ialah Nur Fatima Emalin Nor Fadzil, Mohamad Sahibuzzaman Sulaiman, Barceloni Asli Chiu, Teo Jia Fuo, Farah Adibah Badarudin dan Mohd Nazrul Rahim.
Mereka akan mengikuti kelas persediaan tajaan Mara selama dua tahun di Kolej Mara sebelum dihantar melanjutkan pelajaran di pusat pengajian sama ada di Australia, New Zealand, India, Republik Czech dan Poland.
Mohd Shafie berkata asalnya tawaran itu diberikan kepada tujuh pelajar Orang Asli tetapi seorang daripada mereka menolak tawaran itu.
Tajaan itu sudahpun melebihi sasaran Bidang Keberhasilan Utama Negara (NKRA) kementerian iaitu seramai lima orang bagi tempoh 2010 hingga 2012, katanya kepada pemberita.
Malah beliau berkata kementerian bersedia memberi peluang kepada lebih banyak pelajar masyarakat itu yang memperoleh pencapaian cemerlang dan memenuhi syarat yang ditetapkan kerana yakin pendidikan dapat membantu masyarakat itu keluar daripada kepompong kemiskinan.
Kementerian juga mensasarkan penyertaan Orang Asli ke institusi pengajian tinggi dalam negara pada tahun ini adalah 112 orang, tahun 2011 seramai 117 orang dan pada 2012 diharapkan akan meningkat kepada 122 orang, katanya.
Sehingga bulan ini, katanya sejumlah 312 pelajar Orang Asli sedang menuntut di IPTA, di mana empat daripadanya adalah pelajar peringkat matrikulasi, 35 pelajar peringkat sijil, 118 pelajar peringkat diploma dan 155 lagi pelajar peringkat ijazah sarjana muda.
Sementara itu, Nur Fatima Emalin, 18, dari Kampung Bukit Rangin, Kuantan, Pahang berkata beliau dan keluarga amat terkejut dan berterima kasih kepada JHEOA dan Mara kerana memilihnya untuk menerima tajaan itu.
Mengambil kursus kejuruteraan kimia, beliau yang akan melanjutkan pelajaran ke Australia atau New Zealand berkata peluang itu akan digunakan sebaik mungkin supaya dapat menyumbang untuk menaikkan taraf masyarakat Orang Asli yang lain.
"Saya nak buktikan kepada semua bahawa Orang Asli juga boleh belajar ke peringkat lebih tinggi, boleh pergi ke luar negara dan boleh berjaya macam orang lain.
"Saya harap saya akan jadi contoh kepada semua kawan saya supaya mereka juga boleh berjaya macam saya," katanya yang mendapat keputusan 9A.
Mohamad Sahibuzzaman Sulaiman, 18, dari Kampung Bumiputra Dalam, Rengit, Batu Pahat, Johor berkata beliau dan keluarga berbangga kerana mendapat peluang menjejakkan kaki ke luar negara, lebih-lebih lagi apabila belum ada orang dari kampungnya pernah berbuat demikian.
"Cabaran yang paling besar adalah untuk menguasai bahasa Inggeris memandangkan ia merupakan bahasa pengantar di sana," katanya yang mengambil kursus perakaunan dan akan melanjutkan pelajaran ke Australia.
Mendapat 7A dalam peperiksaan SPM yang lalu, bekas penuntut Sekolah Menengah Kebangsaan Tun Sardon, Rengit ini berkata ibu bapa beliau juga memberi sokongan penuh untuk beliau meneruskan pelajaran.
Barceloni Asli Chiu, 18, dari Kampung Orang Asli Gedung Siam, Pahang berkata beliau akan cuba menimba pengalaman sebanyak mungkin semasa berada di negara orang sebelum pulang ke negara ini dan bekerja sebagai pendidik.
Beliau yang mengambil kursus kejuruteraan kimia dan akan melanjutkan pelajaran ke Australia atau New Zealand berkata kerjaya itu menjadi pilihan supaya beliau dapat membantu mendidik masyarakat orang Asli untuk meningkatkan taraf kehidupan mereka.-BERNAMA

Isnin, 26 September 2011

~Suke MeLukis???~


suka melukis??ye ke???sebenarnyer saya tak suka la melukis nie..sebab saya bukan pandai pown bab melukis nie.lukis bodo2 tu boleh la...yg simple2 jek pandai la...tp yang sy sedang lukis nie asignment Pendidikan Seni Visual saya...sume nyer disebabkan tugasan nie la:
KERJA PPG No. 3 (individu) :

Sediakan buku skrap bersaiz B4.

Hasilkan lukisan yang bertemakan perkara-perkara yang terdapat di dapur (5 jenis alam benda/5 jenis alam semulajadi).

Gunakan teknik lukisan sahaja tetapi boleh menggunakan pelbagai jenis alatan spt pensil, pen, dakwat, arang dsb.

Untuk 1 subjek anda digalakkan mengkaji/menggunakan satu alatan sahaja dengan memasukkan asas seni reka di dalam hasil kerja anda.
 ha...disebabkan nie la saya giler melukis..bayangkan,kena siapkan 10 lukisan..tak tau la jadi ape lukisan saya nant..hukhukhuk...takut saya lukis epal,tp org nampak cam guli..saya lukis pinggan org ingt kuali astro..hakhakhak...ape2 pown,usaha tangga kejayaan...
 go oyuki go..caiyookkk... naega noryok hakessemnida(saya akan berusaha-korea)!!!

Sabtu, 24 September 2011

~KebuzYan yg melampau~

buzy..buzy..memang buzy..mane x buzynyer...lam masa seminggu nie kena submit asgnment...td bertambah lagi asgnment...01 Oktober 2010...asignment yg perlu dihantar ialah :
  • Folio PSV 3101 (half done)
  • folio PSV 3102 (half done)
  • Unsur Seni-Garisan-(otw)
  • Catan+Tembikar-3 budaya- (aiyakk...x sentuh lgsung)
  • TITAS - Interaksi Tamadun Asia dan Revelansinya di Malaysia dan Dunia- (asgnment br dapat td)
banyaknyer keje saya...alangkah seronoknyer lau saya dapat suruh orgh watkan asgnment saya..kan best hikhikhikhik....

huh...mmg buzy..nampaknyer deret 3 minggu nie x cuti...sabtu nie(24/09) tutorial..minggu depan(01/10)tutorial lagi..minggu lagi satu(08/10)ujian akhir kursus(UAK)...aiyakkkkkk...bznyer.... itu yang berkaitan dengan study nie jer..lum campur lagi ngan keje kat sekolah....12/10 tu saya kena anta budak utk pertandingan bijak pintar plak...persediaan langsung x buat nie...adussshhhh....serabutnyer...nampak gayanyer kena susun jadual nie..xleh main2 dah nie...

go oyuki go....ganbattekudasai...

Khamis, 22 September 2011

~mish u~


uishhh...tetiba lak rasa rindu kat seseorang..tapi siapa ye..ermmm...

Rabu, 21 September 2011

~Di SeBaLik Nama Oyuki - SeasoN 2-~

hola..kita sambung lik key-sah di sebalik nama Oyuki Season 2 plak....


Yuki-onna or "snow woman"


Yuki-onna is a yokai that can often be found in anime. Yuki-onna only appears during snowy nights as a tall-beautiful woman. She is inhumanly pale and typically dressed in white. In Japan, white is the color associated with death. Despite yuki-onna's inhuman beauty, her eyes can strike terror into mortals. She is beautiful and serene, yet ruthless in killing unsuspecting mortals lost in a snow storm.

Yuki-onna characters can be found in:


Miroku is captured by a yuki-onna. (Inuyasha)


Yukina (Yu Yu Hakusho)


Shizuka Hio (Vampire Knight)


Mizore Shirayuki (Rosario + Vampire)

pssttt...g la kedai cd beli vcd anime nie..xpun download jek kat tenet..hikhikhik...
 

~aRghhh..caLaR!!!!~


arrgghhhh...tensennyer saya...pagi2 dah tensen...mane x tensennyer..pagi2 dah calar dah kete saya..pagi tadi gi kedai jap bab nak beli ubat...kuar dr kedai tu sy reves la kete saya,x tau plak kat belakang tu ader motor,sy pun reves..reves..dan reves...sensor tu plak pelik..lau burung melintas,kelawar melintas kat blkg bukan main kuat lagi bunyi nyer...tapi tadi,ader motor kat blakang,sensor tu bunyi ckit2 jek..hanginnyer saya....bila sy reves,tgk jek kat cermin blkg,tgk2 ader motor...habis calar ckit kat bumper blakang...walaupun ckit,tapi tetap nampak bab kete saya kaler itam....adoyaiiiii...geramnyerrr....tapi takpe...jiran saya yang baik tu cakap,petang nie nant calar tu mest ilang..x tau la dia nak buat ape..harap2 btl2 ilang la calar tu...hukhukhukhuk....


Selasa, 20 September 2011

~Di seBaLik naMa OyuKi -season 1-~

haii.ramai kawan tanya saya,nape saya suka guna nama oyuki tu???jawapan saya-sebab nama tu best- senang jek jwpn saya kan hehehehe...dh selalu sgt dorg tanya,so saya pun meringan2kan jugak la jari jemari neyh tok search mizz google tok mencari jawapannyer...pencarian yang pertama..ini dia...oyuki neyh ialah watak lam citer seram n citer org Jepun zaman dulu kala..nie citernyer...lam english language k...simple sentences jek yg digunakan..senang nak faham hehehehe


Snow Women (A Japanese folk tales)

A long time ago, there lived two woodcutters, Minokichi and Mosaku. Minokichi was young and Mosaku was very old.

One winter day, they could not come back home because of a snowstorm. They found a hut in the mountain and decided to sleep there. On this particular evening, Mosaku woke up and found a beautiful lady with white clothes. She breathed on old Mosaku and he was frozen to death.

She then approached Minokichi to breathe on him, but stared at him for a while, and said, "I thought I was going to kill you, the same as that old man, but I will not, because you are young and beautiful. You must not tell anyone about this incident. If you tell anyone about me, I will kill you."

Several years later, Minokichi met a beautiful young lady, named Oyuki (yuki = "snow") and married her. She was a good wife. Minokichi and Oyuki had several children and lived happily for many years. Mysteriously, she did not age.

One night, after the children were asleep, Minokichi said to Oyuki: "Whenever I see you, I am reminded of a mysterious incident that happened to me. When I was young, I met a beautiful young lady like you. I do not know if it was a dream or if she was a Yuki-onna..."

After finishing his story, Oyuki suddenly stood up, and said "That woman you met was me! I told you that I would kill you if you ever told anyone about that incident. However, I can't kill you because of our children. Take care of our children... " Then she melted and disappeared. No one saw her again.

In some versions, she chose not to kill him rather because he told her which she did not treat as a broken promise given that he never told anyone else. However, she parts to the afterlife afterward the same way.

~HujaN~


hujan...sekarang nie biler waktu petang je,ujan...petang jek ujan....saya pown ape lagi,bila dh ujan nie xtvt yang paling best,ukur tilam....tdo...hikihkhikhik...seronok gak ujan2 neyh bab dapat men 'chubby' kan pipi yang makin chubby neyh..kikikikikikki...adoyaiiii..hbs la..dh la janji nan org tu mao kcikkan bdn sblm thn baru neyh,lau dah asyik tdo jek,cmner nak kecik??makin beso,ader ar..aiyakkk...hikhikikhikhik

dah dua hari dah saya x jadi kuar bandar sebab ujan...bukan pe,x bez la nak drive masa ujan..jalan licin,pandangan pown kurang jelas,x pat mao laju(ooppss...hikhikhik)...dah la nak kuar pown jauh....nak g Temerloh or Jerantut ambik masa lbh kurang 30-45 minit..jauh tu....lau masa dok Johor dulu,dekat jek nak g bandar..15-20 minit jek dah sampai...tapi tu la,nak taknak terpaksa jugak la kua g bandar yang jauh tu...nak mencari barang punyer pasal kan...

dah dua hari jugak la saya asyik ukur tilam jek tiap2 petang...uiissshhhh...xleh jadi neyh..makin chubby dh my cheek neyh..kena lawan mata neyh..go oyuki go..chaiyyoookkkk....

~(*_^)~


Isnin, 19 September 2011

~taK suKa FaceBukz~

FACEBOOK???
ermmm..saya dah makin bosan mao layan pesbukz...antara sebab2 saya malas layan pesbuk:
  • x pat nk men games...line teruk..
  • menyampah baca status2 yg ader kat pesbukz tu..kdg2 naik menyampah...bosan der(ooppsss..hikhikhik)
  • buang masa jek..
  • byk sgt group yg kdg2 menyampah sy tgk..sbuk jek add msuk group tu..xder kepentingan pown..memenuhkan notifications saya jek..nsb baik la byk group yg sy dh remove...serabotttt...(sori..) 

tapi disebabkan asignment ader gak pensyarah masukkan lam FB,terpaksa la jugak saya bukak FB tu..lau ikutkan aty,dah lama dah sy closed acc...

~JiRaN yaNg BaiK~


seronok dok kat cni...sebab saya ader jiran yang baik...bila petang leh kua borak2,ngangkung2(a.k.a ngumpat kikikiki), men basikal, men ngan baby jiran..seronok sangat...lau xtvt ngangkung tu mmg dr sekolah lagi memang slalu diamalkan cuma saya tu je yang kadang2 kurang ambik port bab tu dorg cakap saya nie astro oasis.selalu jek lambat dpt berita hikhikhik..ader yg jd astro awani,astro prima,astro ria...hikhikhikhik
lam waktu saya tengah sibuk2 ngan asgnment neyh,ader jiran yang baik aty bg pasword wireless nyer...sbb kat cni lau petang masuk ke malam line berukband CELCOM memang teruk...cume ptg tadi jek..agak pelik gak bab dalam ujan lebat tu tetiba line berukband jadi biru..dapat 3G..tp bila ujan dh reda,ilang plak line.kembali ke GPRS n asyik tersedak2...hampeh...
ape2pun saya rasa seronok sangat dengan kejiranan yang saya ader sekarang nie...tapi tahun depan x dapat la camni lagi bab ramai jiran nie yg akan bertukar n berpindah rumah..ye la kan,rumah guru yang kami duduk nie agak usang n lama sangat..agak kurang selesa sebenarnyer....tp demi berkhidmat utk anak bangsa,duduk je la kat umah nie...
ape2 pown...enjoyyyyy....
 

~x tdo lagi??~

arrrgghhhh...tensennyer....


lau DULU jadual tdo saya,kul 9 stgh paling awal..n kul 10.30 paling lewat...TAPI...SKRG NIE..lau saya tdo kul 12.00 tu dh kategori awal n kul 3.00 pagi tu kira lewat...cmner leh btukar jadual tdo neyh??sumenyer berpunca dr benda alah nie la..ASIGNMENT....arrgghhh..tensen nyer saya....nape la asgnment nie dtg skali banyak...macam cendawan tumbuh selepas ujan..cendawan yg kaler putih yg byk tmbuh kat tanah tu..kulat tahun(lam bahasa semelai)...ikutkan aty rasa malas jek sy nak teruskan pengajian saya nie...adooiii aiii....keje kat sekolah pown dh makin bertambah nie...nie plak ditambahkan lagi ngan asignment nie...pening nyerrrr.....


lau dulu tempat tido saya lam bilik tapi skrg nie dh kat luar dh..ader kalanya tertido depan lappy..huh...ciannyer saya hahahaahaha..harap2 cepat la masa 4 tahun nie berlalu...x sanggup lau hari2 cmnie..ermmm.

ppsssstttt...ok,dh hbs merepek,masa tok sambung wat asgnment hehehehhehe

Selasa, 13 September 2011

~tHree tHiNgs~


Three things in life
that, once gone, never come back:
1. Time
2. Words
3. Opportunity

Three things in life
that can destroy a person:
1. Anger
2. Pride
3. Unforgiveness




Three things in life
that you should never lose:
1. Hope
2. Peace
3. Honesty



Three things in life
that are most valuable:
1. Love
2. Family & Friends
3. Kindness




Three things in life
that are never certain:
1. Fortune
2. Success
3. Dreams

Isnin, 12 September 2011

~sori *_*~


oopppsss...sori...merepek2 plak N3 saya hari nie...hikhikhik...biler otak dah 'hang' nie la jadinyer...merepek2 jek keje nyer hehehehe...ape pown tak boleh...biasa la..tak sume insan sempurna kan..ader masa bila jiwa kacau,x tahu nak share ngan sape,cni la tempatnyer...yg boleh dikongsi2 n diluahkan..tp ckit2 je la....suka aty saya la lau org nak cakap ape pown..nie blog saya,so sy leh post N3 ape2 je...,yang penting saya x kacau n tak ganggu mereka..saya tak minta duit dorang pown utk tanggung saya n bagi makan minum saya kan....so,mind of ur biznez k...oooppsss...terlebey suda...k la...makin panjang lak saya merepek nie...len kali sy post lg N3 baru ek heheheheh

~ciNta teRLaraNg~


 Mungkin ini agaknyer cinta yang saya cari selama nie...mane la tau kan..biler ngan boyz asyik tak jadi...mungkin saya patut cube 'cinta terlarang' nie...org cakap "hanya gurlz yang memahami aty gurlz"..aiyakkk..betul ka nie....hehehhehe...



 dengan gurlz,kiter leh share ape je citer...sblm tdo leh citer2 hikhikhik

 mungkinkah terjadi?????hikhikhik


 tiada rasa sangsi.....

 we can share everything...


semoga saya masih lagi waras..wait n see..ader bran???let's go gurlz.....hikhikhikhik


~LayaNg2 TerputuS taLinyer~

akhirnyer...keputusan telah dibuat....berpisah adalah jalan yang terbaik..walaupun berat aty saya nak melepaskan awak tapi xpe la...bak kata lagu ukays "melepaskan mu kerana terpaksa"...
saya sedar,saya x sepadan dengan awak...saya x cantik mcm perempuan2 yg lain...saya tak secantik bekas2 makwe awak yang lain...cume saya terkilan sebab saya tak tau ape punca perpisahan kita..awk hanya membisu n menyepikan diri selama 8 bulan nie..saya dh cuba untuk memahami awak,cuba untuk bersabar dengan awak tapi last2...ermmm....xpe la,sy terima je la sume nie..mungkin tiada jodoh antara kita..mungkin ader hikmah di sebaliknya kan...ape2 pown,thanx...saya doakan awk bahagia selamanyer...

Ahad, 11 September 2011

~eMo~


Sabtu, 10 September 2011

~wHy~


kenapa????
kenapa awk buat sy cmnie????

Khamis, 8 September 2011

~adiaH-gaMbaR yaNg teRtaNgguH~

adiaH??hikhikhikhik...
hari tu kan ader N3 saya ttg adiah tp sy x tnjuk pown pe adiah tu kan...bkn xnak tnjuk tp kena la mint izin dulu dr tuannyer sm ada leh tnjuk x..(pssstt..leh tnjuk adiah tp nama mest dirahsiakan hikhikhik)..

 nie la bungkusan yg saya dapat tu...pandai dia cari alamat sy ek...hikhikhik

 nie la isi kandungan bungkusan tersebut...sehelai t-shirt n 2 key chain

 sy minat sgt ngan key chain nie..key chain kayu yg ader ukiran kucing..cute sgt..

yg nie lak key chain gmbar kepala singa.penghias kunci kete ku..hikhikhik....

thanx ya pd pemberi adiah nie...sy sgt terharu....(.pssttt: pasni lau g melancong beli la lg ole2 utk sy ek..hikhikhik )


Rabu, 7 September 2011

~gelaK KetaWa jap lam bHs SabaH~


hyee....hr nie sy nak share ckit cara nak jawab soklan yg kdang2 kiter rs soklan tu xyh djwb..tgk pun dah tau tp msh mao tanya lagi hikikhikhihik...yg nie sy dpt dr kawan fb saya Monica Estelle Mikael shbat fb saya dr sabah..(sori,sy copy paste ya lalink.mekacih..hikhikhik)..so,citer n jwpnnyer lam dialek sabah ba..jom layanzz...


The way to answer annoying questions:
1. Bila org nampak ko baring tutup mata:
S: Ko tidur kah?
J: Tdk la, sia training mcm mana mau mati bah..
2. Imagine ko bawa bawa tv ko yg rusak pi technician bikin n dia masi juga tanya:
S: Mau kasi bagus kah ni tv?
J: Tdk la,sia buring ba,jadi sia bawa la tv sia pi jln2 sini
.
3. Bila time hujan kwn ko nampak ko kluar,dia tanya:
S: Ko kluar time hujan ni?
J: Eh ndak la,hujan yg naaaanti baru sia kluar.
4. Time ko baru bangun tidur, dia tnya: 
S: Ko bangun sdh?
J: Ish, sia tidur sambil jalan bah ni!
5. Kawan ko call fon ruma ko:
S: Mana ko?
J: Sini bus stop!
6. Diorang nampak ko kluar dari bilik mandi basah2:
S: Ko baru mandi kah?
J: Manada, sia jatuh dlm lubang jamban bah! 
7. Ko bediri di dlm lift di tingkat paling bawah sdh, diorang tanya:
S: Going up kah?
J: Eh ndak la,sia tangah tunggu apartment sia turun bah ni.
8. Boyfren ko pi ruma ko bawa 1jambak bunga. And ko masi juga mau tanya dia: 
S: Eeeh,bunga ka tu? 
J: Tdk la Ling! Paku-pakis sama kubis bah ni.
9. Ko di dlm toilet, pintu bekunci, trus ada org katuk pintu n dia tanya:
S: Ada urang kah?
J: (Suara Kiut)Teda urang! Taik bah yang becakap ni!!!

hakhakhakhak...mcm2 da..tp sy selalu gak kenakan kazen2 sy..slalunyer bl kat umah tu,dorg dh nampak sy tgh masak,dorg leh tanya lagi "masak ke watie?"..sy jawab "tak la..aku tgh main bola neyh"...dh tau msh mao tanya ka..hikhikhikhik...
 

~keBuzYan, KepeNingaN, PiNk SuN~


adoiiii aiiii.....
banyaknyer asignment x siap lagi..pening..pening..rs mao pink sun der mengadap asignment yg blambak neyh....kdang2 asgnment yg dberi tu mcm x logik jek dorg srh wat in group..kami bknnyer dok lam IPG tu nak wat asignment group..sepatutnyer asgnment tu bia la bt individu..x suka betol la bl asgnment in group nie...ssh nk wat perbincangan..walaupun skrg nie zmn canggih ader intenet,fb and whatever la,tp bg saya ianyer tetap menyusahkan n membebankan...

asignment plak sume subjek ader....giler..mane sy x pening n pink sun....nie la antara asgnment yg kena wat:
PSV3102 = 1)slideshow 2)folio -kena wat lukisan catan n kena wat tembikar
PSV3101= 1)folio in group 2)folio individu -kena lukis 10 gmbar
TITAS = rumusan2 tokoh setiap tamadun..kena wat 5 rumusan
ENGLISH = nsb baik dh setel hikhikhik
LITERASI NO. = 1)brosur 2) polihedra 3) teselasi
dh la keje kat sekolah berlambak2..nie btambah lg dgn keje asgnment...arrrrggghhhhh...gilerrr....rs mcm x sanggup lak nak teruskan pengajian nie...aiyakkkk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...