elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 27 April 2012

Khamis, 26 April 2012

~terjawab suda~


ermm...
kisah 2 taon lepas punyer citer kini terjawab suda.....
Q : nape jadi cmtu??nape tb2 senyap n ilangkan diri???
A : entah la..tb2 aty sy jd kosong..sy mcm x boleh nak sayang seseorang. Bila saya dh rs sayang sgt2 kat seseorang tb2 fikiran saya jadi kosong, aty saya jadi kosong...saya x tau kenapa...
Q : ye ke??alasan je tu...
A : bkn alasan tp mmg betul..

ermm...korang rasa???ntah la...KOSONG??dh mcm lagu Najwa Latif lak hikhikhikhik
 

tapi xpe la..saya x kisah pon..sy mls nak pk sgt dh..anggap je la kiter mmg xde jodoh..kiter hanya boleh jadi kawan jek..sekarang nie kiter masih lagi kawan kan..lebih selesa jadi kawan dr bcinta...harap2 kiter akn jd kawan baik...jangan plak jadikan sy nie sbgai kawan di kala susah jek,..tp di kala senang sy dilupakan..nant saya bom kamoo,baru tao hehehehehe...

Selasa, 24 April 2012

~UAK paper English Proficiency n paper Literasi Bahasa~

hari AHAD 22 April 2012
UAK kat Dewan Darul Makmur IPGK Tengku Ampuan Afzan Kuala Lipis

pagi tu dimulakan ngan paper english..perhhh...kna wat summary beb..saya dengan bersemangat wat la summary tersebut...bl dh siap wat summary tu,ms dh nak abis br sy perasan ader kesilapan ckit ngan summary sy tu..ermmm tp xpe la..nak wat semula pon masa dh xder...nant elok2 ader markah jd xder markah lak..

lepas paper english tu kami set2 PSVians yg gurlz nie sumer wat perbincangan kali terakhir sebelum masuk dewan tok jawab paper literasi bahasa..group2 gurlz kelas sy nie mmg terbaekkk...biler dh bincang2 mcm neyh,lg memudahkan kiter ingt ape yg kitrer dh baca..

kul 11 pagi,paper literasi bahasa pon dimulakan...sekali bukak paper tu...waahhhhhhhhh.....seronoknyer saya..ape yang saya baca banyak yang masuk..dalam masa setangah jam saje sy dh selelsai menjawab paper literasi bahasa tersebut..setelah sy semak semula jawapan saya,saya pon keluar dr dewan tu dengan senyuman yang paling manis..first time dapat jawab paper yg senang hehehehehehe

tapi..risau gak ngan result..kiter rasa kiter dh jawab yang terbaek..tp keputusan??entah la...hrp2 saya lulus la...amen...

Rabu, 18 April 2012

~exam datang lagi~




PEPERIKSAAN MEI 2012

Peperiksaan Mei 2012 akan dijalankan serentak pada 14 Mei-24 Mei 2012. Kali ini pelajar yang terlibat dalam peperiksaan tersebut adalah PPISMP Sem 1, PPISMP Sem 2 , PISMP Sem 1, Sem 3, Sem 5 dan Sem 7 serta DPLI. Bagi pelajar PPG juga akan menjalani peperiksaan serentak iaitu PPG Sem 1 dan Sem 2. Sila rujuk Jadual Peperiksaan atau muat turun di menu Jadual Peperiksaan.

Peperiksaan akan dijalankan di Dewan Besar Darul Makmur serta bilik kuliah. Manakala peperiksaan 14 mei 2012, pelajar PPG Sem 2 akan di jalankan di dewan Sekolah berhampiran, akan dimaklumkan nanti.

Manakala Slip menduduki peperiksaan akan diedarkan melalui online. Juga akan dimaklumkan dari masa ke semasa.
Sekian Harap Maklum.

~Comelnyer~


Selasa, 17 April 2012

~Jom Usha PROTON Preve~

elo sume..saya pon x tau sgt lau nak citer pasal kete neyh..kiter usha2 gambar je la bleh??sy dpt gambar2 neyh dr blog rakan2...enjoy ya...

Drive it to believe it..mo try drive la hehehehe

minat tol sy ngan lampu kete neyh

memang chantek...

chantek pilihan warna yg ader..sy nak kaler putih la hehehehe

harga kira ok la...boleh la kwn2 sume beli...

Khamis, 12 April 2012

~malunyer saya hikhikhik~


malunyer saya...
kisah bermula dengan handset ku itu..
macam biasa la..saya akan sentiasa sms dia...

"selamat pagi..jaga diri baik2"

"selamat petang..jaga diri baik2"

"selamat malam..mimpi indah"

tapi hari tu sy sj je la send msg lain ckit,konon2 nyer xkan samp la msg tu kat dia sbb ader la lam 2-3 hari msg x sampai...sbb xder network coverage....pg tu saya send la..

"rindu sama kamoo..."


tup..tup...petang tu tiba2 msg dia masuk..biler sy cek,msg yg sy send pg tu sampai kat dia...alamak...malu nyer saya...aiyakkkkk....

Rabu, 11 April 2012

Selasa, 10 April 2012

~isi borang tukar~

yessss....
borang permohonan untuk bertukar sekolah saya dh submit kat guru besar tadi.
harap2 lepas nie saya dapat la mengajar ke SK(asli)...dah lama dah saya mengajar di SK yg mana anak murid 100% melayu...
x mo la nant org cakap, "dia nie cikgu orang asli apasal x minta kat sekolah orang asli jek"...
bukan saya tak minta..dah penat minta..tiap kali saya isi borang tukar saya akn minta sekolah orang asli tapi saya tak pernah dapat...harap2 kali nie permintaan saya akan ditunaikan...tak sabarnyer nak mengajar anak bangsa sendiri...mesti best...

doakan saya supaya dapat tukar sekolah orang asli k...
amenn....

Isnin, 9 April 2012

~minggu sakit aty~


argghhhhh....
tensen saya..minggu neyh mmg rs sakit aty jek..
sblm ney sakit aty ngan sorg budak neyh...x sangka..dia bleh kondemkan kiter kat pensyarah...saya tau la kamu nak markah A+++ tapi x payah la nak kondem n jatuhkan kawan2..kwan2 buat keje gak bukan nyer x buat..cume lambat n cepat jek..selama nie pernah ke kami x anta assignment???rsnyer x pnah lagi...kalau ye pon kamu nak A+++ jgn la wat org lain dpt E----

pagi tadi plak tensen ngan ????..ape ntah masalah dia..asyik cari kesalahan saya jek..ader2 jek yg x betul..bkn takat keje jek,ngan kete2 saya skali jd mangsa..cian vios saya...tau la encik gune kete kebal jek tp xyah la mo sindir2 n perli2 orang..selama nie saya tak pernah bangga or meninggi diri pon ngan kete saya tu..sy x pnah memandang rendah pon kat kete2 org lain...sy beli vios tu pon bukan nak menunjuk2 tapi sebab jimat minyak n keselesaan sy mo g travel jauh2 utk study..tu jek...sbb tu la sy tuka kancil sy dengan vios sbb kancil sy dl kuat ngat makan minyak sbb modified mlebeyh2 sgt..sy x pnah pon ggu idop encik...jgn sebab sy diam encik leh wat sesuka aty kat sy...jangan sampai sy jadi jahat dah la..nant x senang idop plak encik nant...

rasa mo baling2 saja muka ko ba....
 

geram tol......>_<

Ahad, 8 April 2012

~yeahhh..shoping at kedai buku~

yeeehhaaaaaa....
akhirnyer kitorg dapat gak baucer buku 1 Malaysia tu..
bleh gune sampai 30 April neyh..
masa yang ader dh x banyak lagi...errrmmm....
plan nak g membeli kat Starmall mentakab je la..malas mo pegi jauh2...
ape2 pon..thanx utk bantuan tersebut hehehehe




Rabu, 4 April 2012

~KaRoK lagu KoRea - My GirL- ~



jom layan lagu tema blog saya neyh...lagu neyh dipetik dari drama korea-my girl-..lagu neyh mmg bez..lagu yg temankan saya wat esaimen..x sedar dr petang sampai ke pagi2 buta sy dok ulang lagu yang sama..menenangkan jiwa heheheheh...lirik lagu pon senang jek...so..jom karok..

Title Sangorul Saranghan Ino OST Album My Girl OST

mallo hal sun / opsotjiman / cho-um bodon / kudae-buton-gabwa
nae-gero wa / narul tachige / hal koldu nan a-ra

nomu manhi / nullajido / sollejido / apujido malgo
kakkumshigun / chirohadamyo / tu junghanun sarang

pyongbom-hae-do guronsarang / hago shi-peun nae mam ani
morunchokhanun ni-ga miwoso kuman dugodo shipjiman
no-obshinun andwenun-gol nojuchado algi ttae-mune
noyege pudamjugin shipjiman
chigumdo nigyote isso sulpuge na

non darun marul / har-yonunde
saranghanda / monjo marurhamyon
nonun otton / pyujong ji-umji / nomu kungkumkumhae

pyongbom-hae-do guronsarang / hago shi-peun nae mam ani
morunchokhanun ni-ga miwoso kuman dugodo shipjiman
no-obshinun andwenun-gol nojuchado algi ttae-mune
noyege pudamjugin shipjiman
chigumdo nigyote isso

mallo hal su innun sarang kuraeyaman nae mam ani
moruncho-khanun niga miwoso kumandogodo shipjiman
no-obshinun andwenun-gol nojuchado algi ttae-mune
noyege pudamjugin shipjiman
chigumdo nigyote isso sulpuge na


Isnin, 2 April 2012

~ 1 April~



ape la yang bezz sangat ngan 1 April neyh...biasa2 jek...xder pape la...

 

crazy???
yeah..mmg crazy....

"gud monink...i love u...Aprilfool"....

"jaga diri baik2...cyunk awk sgt2..Aprilfool"...

mmg crazy...cube lor ckp betul2..xyah mo Aprilfool...xleh ke???aiyakkkkk....

aprilfool camtu pon adew kew??? hakhakhakhak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...