elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 28 Mei 2015

Soalan Bocor????



soalan bocor??????
kena 'reseat' paper?????
camner leh bocor????

hangin rasanyer..
tapi...
mungkin ader hikmah d sebaliknya...

begitulah nasib kami....
student ppg under ipgm...
kena reseat semula paper EDU
sebab...
soklan bocor...
ader lect yg tlh bocorkn soklan yg akn kuar....
cerdik sangat....
semester 8 dah pon...
semester akhir..
perlu ke soklan bocor????
adoyaiiii....

kerana nila setitik...
habis susu sebelanga....

tahniah....
dh boleh tempah jubah konvo...
hahahahahaahhahahahahahahahahahahahahah,,,,,.....


Khamis, 21 Mei 2015

Kebuzyan melanda


buzynyer.....
minggu yang sangat buzy....

buzy dgn latihan utk sukan tahunan sekolah...
nak melatih bebudak memang memerlukan anak tekak yang power...
budak2 ni lau dpt jek g padang, umpama...
"dunia aku yang punyer"...
aiyakkkk......
selain buzy dgn melatih bdak sukan,,,
kami buzy dengan pengurusannyer plak...
pengagihan murid mengikut kumpulan...
acara yang akn dpertandingkan...
jenis2 hadiah..
jumlah hadiah...
sesuai ke tak adiah tu...
nak cari hadiah...
nak balut hadiah...
borang penghakiman..
alatan utk bersukan...
banyak benda kena pk n kna buat....

buzy dengan persiapan hari guru...
sibuk dgn aktiviti hari guru..
pertandingan badminton d sebelah petang...
nak cari adiah utk btukar2 adiah...
penat dok mikir nak beli adiah ape....

tgh syok2 buzy dgn dua aktiviti di atas..
tetiba.,....
kena g berbengkel plak.....
terganggu sebentar jadual kami....
uisshhhh.......

buzy dengan persediaan untuk
menghadapi...

FINAL EXAM PPG....

berdebarnyer.......
buku n nota x baca langsung....
memang tgu last minit baru nak membelek buku....
aiyakkkkk/.........


Khamis, 7 Mei 2015

Exam Semester Akhir-Semester 8

 

yahoooooo........
exam datang lagi....
kali nie rs best sebab nie exam yang last utk PPG Sem 8....
harap2 lulus....

semester 8 ni hanya perlu jawab 2 paper jek.....
paper major n paper EDU....
dua2 paper ni waktu pagi x mcm sebelum ni..
paper major mest ktorg kna petang...
lambat lik....
kali ni dpt pagi mmg syok ar......

jadual exam semester 8
PPG ambilan Jun 2011
unit PSV 

Sabtu 23 Mei 2015
8.15-10.45 pg 
EDU3093-Guru dan Cabaran Semasa

Ahad 24 Mei 2015
8.15-10.45 pg
PSV3143-Seni dalam Pengurusan

good luck 4 Art Education Student....PSV1 dan PSV2 IPGKTAA PPG ambilan Jun 2011
caiyokkkkk



Detik Kelahiran Nur Firzanah Iyazi



26 Januari 2015

7.40 am

Hospital Jempol, N.S.D.K

Baby gegurl ni nak lahir memang mudah sangat proses kelahirannyer....dalam kul 2 pagi tu sy rs mcm nak buang air kecil, tp x sempat samp ke tndas lagi dh melimpah...dari jam 2-3 pagi tu 3x perkara yang sama terjadi..saya rs mcm x best jek...sy pon kejut suami ajk g klinik...sampai kat klinik Tembangau 1, suami call JM yg oncall...JM tu sruh suami terus anta ke Hospital Jempol je...hampeh..baik xyah oncall lau cmtu...

on the way nak ke Hospital Jempol tu mmg xde sebarang contractions pown...xde rs sakit...xde pon air kuar...rs mcm nak patah balik jek...tp suami x bg...better g hospt cek dl....

sampai kat hospital plak pas tukar baju pink, doktor scan...masa dokt scan tu mmg tgk air ketuban tu mcm dah sikit...lama gak doktor scan....ms doktor tgh scan tu la baru ader contractions...tp xder la sakit sgt pon...sakit ckit2 jek....nurse cek tgk bukaan dh 4cm...nurse byk bagi support kat sy ms tgh contractions tu..mmg nurse Hospital Jempol ms tu mmg patut dipuji..mmg terbaeekkkk layanannyer..first class la...

makin lama makin kerap plak sy rs sakit...x tau nk ckp sakit kat ner...kat perut ke,kat bwh ke, kat tulang blkg ke..ntah la....pastu nurse suruh tolak masuk ke bilik...sampai kat bilik tu sy rs sakit mcm nak buang air besar...dokt nak anta ke Hospt Kuala Pilah tp nurse ckp "ni x sempat usung strecher lam ambulans dah bsalin ni"...dan memang betul tekaan nurse tu....

sy baru jek masuk lam bilik bsalin tu tak sampai 5minit dah bersalin...suami pon x sempat nak tgk sy bsalin..mmg sekejap dan mudah sangat bersalin baby gegurl ni..syukur....dipermudahkan bersalin...

kakitangan wad bersalin Hospital Jempol pada masa sy nak bersalin tu patut diberi pujian sebab mjalankan tugas dengan sangat berdedikasi, ramah mesra dan mmg best la..thumbs up utk korg....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...