elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 9 Januari 2010

JaNuaRi 2010...permulaan perjalanan..


04 Januari 2010....maka bermulalah kembali kehidupanku sebagai seorang warga pendidik..seminggu sebelum naik sekolah dan seminggu dh start sekolah merupakan masa yang paling sibuk sangat..terlalu banyak perkara yang perlu disettlekan..siapkan lesson note,minit mesyuarat,senarai nama murid,BBM,lembaran kerja,jadual,buku kedatangan murid,fail2 kokurikulum dll....rasa macam x cukup masa..tapi nasib baik la aku nie mmg jenis kepala giler so xyah layan ngat...buat keje slow and steady tp kena la siapkan jugak walau terlambat sehari apa salahnya kan..yg penting siap....janji..rockkkk...hehehehehe tahun nie rasa cam x ready jek nak naik sekolah..rasa cam x cukup cuti hakhakhak..(melampau tol..bape lama mau cuti hikhikhik) ape2 pun tahun nie aku akan cube isi borang untuk tukar sekolah..bape lama la nak ngaja sini kan..teringin gak nak ngaja sekolah orang asli...bila la agaknya aku akan dapat peluang tu...peluang yang ramai xnak tapi aku nakkkkk..aku lagi suke...hehehe..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...