elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 13 Disember 2012

~layan wayang -LIFE OF PI- ~

HARI : SELASA
TARIKH : 11122012
TEMPAT : EAST COST MALL KUANTAN
FILEM : LIFE OF PI

cuti sekolah neyh sempat jugak la saya ngan incik suami berjalan2 turun kuantan...bawak adikku c nieza tu g tengok wayang...mula2 c nieza cadang nk tgk citer seram...tp bl g kat sane,xder la plak citer seram..yg pelik adik sy neyh ckp la,skrg nie ader citer tamil seram d tayangkan d pawagam..dia ader tgk iklan...ktorg ckp la,xder pon citer seram..lam list tu pon xder..tp dia x caye..last2,incik suami sy pon nampak la citer LIFE OF PI...incik suami pon ckp la,ha..nie la citer tamil yg seram tu(pdhal bkn pon,sj je nk tpu adik tu kikikikiki)...pastu incik suami pon beli la tiket...


citer neyh mmg best...best sbb 3D...yg kelakar nyer citer x start lg,br tnjuk iklan jek adik sy dh terkejut dh bab ader iklan tu campak kapak,dia rs mcm kapak tu nak kena kat dia..mcm2...hahahahaha sepanjang citer tu ditayangkan ntah bpe kali ntah adik sy asyik terkejut bab mcm real jek..yg paling best ms scene kapal Pi karam sbb ribut n ombak bgelora tu adik sy blh tanggalkan cermin mata 3D tu n gelak jek kejenyer..dia x mao pakai bab dia rs mcm ngan dia2 skali dok lemas..hakhakhak....

tapi sy paling suka scene bot Pi tdampar d lautan waktu malam..mmg cantik..

cantiknyer...cahaya dr obor-obor...

ms neyh Pi tdampar kat sebuah pulau berasid
pada korg yg x tgk citer neyh, g la serbu pawagam bhampiran anda k...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...