elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 27 Disember 2012

~main salji d i-city~

cuti sekolah sempat lg g main salji...kebetulan ms tu g umah abg sy kat kuarters polis S23 shah alam..dh alang2 ke sana,kami pon menjengah la ke i-city jap....try la jugak masuk ke snowalk tu..nak tgk,best ke tak antara i-city n snow world genting...bg sy best lg snow world genting..sekurang2nya kat genting x kena caj kasut..neyh dah la kna bayar sewa kasut tu rm10 dah tu dpt kasut phua chu kang jek..kasut org g noreh...ape la...nampak mcm gah,tp standard kg gak..baik sy bwk kasut noreh kat kg tu lg bagus...oppppssss....



dh la..mls mao citer lebih (tu pon lum citer ttg tndas kat sane lg...0 bintang)....ok la..jom layan gmbar sy main salji

hohoho...ms neyh kebal lg

shah alam...peace yo...

nk smbut krismas kat umah uncle...jemput masuk...

ape lg..jom men bola ais..

best meluncur....

ho..ho..ho...santa claus

posing d sebalik tingkap...

2 ulasan:

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...