elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 18 November 2013

masuk wad lagi


071113 Khamis
pagi tu g klinik sbb rs x larat...cek ngan dokt, dokt suruh admit ke ABC( Alternative Birthing Center ) sbb kna wat urine test n nurse nak cek kontraksi. g ABC tu nurse cek, yup...mmg ader kontraksi.. 1:10:15 sec...tp sy ckp ngan nurse xnak msuk wad sbb ptg tu sy kna g lipis sbb sok ader exam...nak taknak terpaksa la nurse lepaskan. nurse ckp,lau terasa sakit terus g mane2 klinik or hospital bdekatan...ok nurse.....petang tu sy ngan suami pon gerak la ke kuala lipis...

081113 Jumaat-101113 Ahad
kul 2 pagi dh terasa panas badan nie...rsnyer mcm demam jek...tp wat x tau je la terus smbung tdo...terjaga kul 5 pagi..rasa badan mcm makin panas..suami pon ckp,kna anta g emergency nie..takut ape2 jd kat baby nant bab perut pon asyik mengeras jek....g emergency Hospital kuala Lipis,terus dorg srh g cek kat wad bersalin. g masuk sane,cek suhu mmg sah sy demam..pastu nurse cek denyutan jantung baby n cek kontraksi..memang ader...masuk lak doktor..adoyaiiii doktor lelaki..x sukenyer sy...doktor cek,pastu dokt x bg sy g ambik exam sbb dokt ckp bahaya..doktor takut nant sy lahir baby pramatang sbb kesihatan sy dan memandangkan ader kontraksi...nak taknak terpaksa la masuk wad...sepanjang hari jumaat tu sy mmg tidur je la kejenyer sbb mmg rs x larat...hari sabtu br ok ckit...demam pon dh kurg tp doktor tetap x bg discaj lagi sbb dokt msh nak wat pemantauan...x kisah la,yg penting baby sihat...terima kasih kat incik suami yang sentiasa menemani saya dan memberi kata-kata semangat...cayunQ incik suami...
hari ahad tu lambat plak doktor melawat wad...mgkin byk kes kot...sy dh tak sabar rsnyer nak discaj hehehehehe lepas cek ngan doktor tu sy pon leh discaj...seronok rsnyer...
tapi saya memang puji la ngan nurse2 n doktor kat wad kenanga 5B Hospital Kuala Lipis....dorg memang terbaek..layanan yang mesra dan perkhidmatan yang terbaek...thanx ya...

shian kan...dtg lipis nak ambik exam,last2 x pat ambik exam tp kna tahan wad plak...nasib badan..mungkin ader hikmah disebaliknyer...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...