elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 5 Mac 2010

Personaliti Berasaskan Tarikh Lahir/ Ketahui Pasangan Anda

elo...ha..yang nie pun aku dapat dr facebook gak....lau semalam aku citer pasal bulan kelahiran,hari ni plak aku nak citer pasal tarikh lahir plak..lau ader yg sama tarikh lahir ngan aku,bleh la baca2 n renung2kan hehehehe

aku lahir pada 16 Mei 1983..16 Mei merupakan Hari Guru..agaknyer memang aku nie dilahirkan untuk menjadi seorang guru kan..bertuah aku..hehehehe...Mereka yang lahir pada 16 Mei mewakili nombor 7..nombor agak2 bagus gak nie...plat kete n handset aku bermula ngan nombor 7..memang ngam ar...heheheberikut ialah ciri-ciri mereka yang lahir pada 16 Mei :

Anda mempunyai daya tarikan kepada sesiapa saja. Anda adalah seorang yang realistik, yakin, gembira dan merupakan seorang yang genius dalam bidang pendidikan, muzik, seni dan nyanyian. Anda mempunyai masalah sikap iaitu panas baran. Namun demikian, anda banyak melakukan pengorbanan untuk keluarga. Anda meletakkan keluarga di tempat yang amat tinggi sekali sehingga kadang-kadang mengabaikan kebahagiaan diri sendiri. Anda telah dilahirkan untuk memberi sumbangan kepada dunia ini. Jadi,anda seorang yang bagus dan seorang yang amat gembira. Pasangan ideal anda adalah nombor 2.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...