elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 21 November 2011

~SeLamat Becuti buat sume warga PeNdidik~

cuti sekolah datang lagi....
mest dah ramai yang balik kampung kan...
hati2 d jalan raya,ingt la insan tersayang


selamat bercuti buat sume warga pendidik..tapi waktu cuti camni x sume warga pendidik dapat cuti..bagi mereka yg ader kelas waktu cuti nie,selamat menjalankan kelas..chaiyokkk...cikgu2 yg lain tu pun bukan cuti sepenuhnyer pown..masa cuti nie la sume cikgu sibuk nak siapkan sukatan pelajaran, siapkan fail utk tahun depan...ader gak yg time cuti nie sibuk wat bahan bantu mengajar n hiaskan kelas...istilah cuti bagi cikgu2 nie bukan la cuti x wat keje2 sekolah tapi bercuti dr ngadap muka student..keje2 sekolah masih lagi diteruskan..sebenarnya bukan senang nak menjadi seorang pendidik..org kat luar tu senang la cakap "best la jadi cikgu,banyak cuti"....best ke???korang try la jadi cikgu, baru korang tau camner rasanyer...sume keje sama jek..xder yg ssh xder yg senang..ape2 pown, selamat bercuti cikgu....jumpa lagi minggu akhir sebelum start tahun depan(minggu cikgu mula bekerja,lau x dtg kena tunjuk MC-gb sy yg ckp erkk- hikhikhik)

*epy oliday...epy2 selalu*
(pssttt: cuti sekolah,lama la sy offline bab line kat kg mcm sipot sedut..ssh mo on9) 
 

4 ulasan:

  1. Selamat bercuti cikgu, ada plan nak ke mana2 ke?..

    BalasPadam
  2. selamat bercuti gak...kita enjoy...hihihi

    BalasPadam
  3. RIHAN....
    epy...epy..epy..hikhikhik

    NAGA...
    cuti nie dok kampung jek..banjir hukhukhuk

    UNGU VIOLET....
    selamat bcuti gak utk cikgu UNGU VIOLET...

    BalasPadam

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...