elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 5 Januari 2012

~"g KL, tengok bunga api" hakhakhak~

korang pernah dgr x ayat d atas???
ala, lau x silap saya iklan raya..yg ayah dia bwk anak2 dia jalan waktu malam..anak yg sorg tanya ayah dia nak g mane,anak dia yg sorg jawab "nak g KL,tengok bunga api" hahhaha..last2 ayah dia bawak g tgk kelip2 jek..lau x silap saya iklan TNB kowt..rasa nyer la hikhikhik
tapi ape kena mngena ayat tu ngan n3 sy neyh??ha..ms new year hr tu sy g area2dekat la ngan KL tu...mula2 plan nak g tgk bunga api dekat i-city or dataran merdeka, tp rs mls mo drive..tau2 je la,sy nie kan kurang mahir jln2 buzy neyh kikikikiki last2 sy g kat 1 area tu, naik bangunan yg x bape nak tinggi tp leh nampk kwsn sekitar n sekeliling cthnyer bunga api dr KLCC, dataran, Shah alam n ntah la..sy x ingt lg dr area mane..tp mmg best..meriah sgt2 ms detik kul 12 malam tu..berdentam dentum kat sekeliling..rs bergegar jap bumi neyh..kat cni sy nak kongsi ckit gmbar2 yg sy ambik tp x cntik ar bab sy gune hanset murah jek..xder la cam org len yg gune kamera n hanset canggih2 neyh..






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...