elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 10 Januari 2012

~ayat setajam pedang???~


tajam ke????
hahahahahhaahhaa.....

sekarang nie sy dh makin lazer..lazer d blog n facebook..lau dl,org ckp pape pown sy wat derk jek..tp skunk neyh dh pndai menjawab..dh pndai melazerkan semula org tu..dh pndai nyindir balik..jahat2...hahahahha...skunk neyh malas dah nk jaga aty org..cukup la selama nie saya jaga aty org..org ckp pape pown sy senyap jek...tp skrg nie dh malas dh..mls nak jaga aty org..lau korg sound saya,saya akn balas balik...lau saya salah sy minta maaf...

semalam hangin gak ckit..skunk nie sy syok men game coco girls lam fb tu..dah nama pown coco girls..games utk gurl..kena pakaikan baju utk gurlz tu mengikut situasi..lau situasi tu kena g party,so pakaikan la baju g party..lau kna pakai baju utk bsukan,kiter pakaikan la utk bsukan..cam smlm tu kena pakaikan utk g latihan berenang,kompom la kiter kena pakaikan baju renang..xkan la nak pakaikan baju kurung lak kan..pastu cam biasa la biler kiter dh pakaikan baju tu scara otomatik akn dipost kat wall..lau sempat sy akn delete,mcm smlm x sempat mo delete dh ader yg komen..komen nyakitkan aty lak tu..sy pown ape lg jawab je la..bkn pe,lau awekz dorg tu pakai seksi meksi kai suar paras peha tu dorg rilex jek..siap tayang2 lam fb lg..x reti plak dorg nak tgur2..rsnyer dorg lagi suker tgk awekz dorg seksi2 ader ar...tp lau gmbar katun yg sy men tu seksi,bkn main lagi..ape lagi,sy hentam je la..wpun lam nada bgurau...sy mmg ja'at..

ape2 pown,pd mereka2 itu, sori lau tkasar bahasa....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...