elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 9 Januari 2012

~kisah babon~


kisah c babon???
hakhakhak..ape punyer n3 la..
xder la,sy teringat 1 citer neyh...pasal c babon...hahahah

sy adew sorg kwn..dia neyh ader kapel..dia nan kapel dia neyh mmg sempoi n sweet sgt..dorg mmg giler2 n lau tgk pown cam bkn kapel jek..sbb tu dowg nmpak bhgia..tp sume 2 jap jek..tetiba x tau cmner balakz dye wat hal lak..awekz dia x kisah la lau balakz dia neyh men msg nan gurlz lain or nak kwn nan gurlz lain bab awekz dye tao yg balakz dye neyh rmai kwn gurlz..tp yg awekz dye neyh nk marah sgt bab balakz dye nie owez msg nan 1 gurlz(nama dye babon lam hset balakz dye tu balakz dye set name tu)..balakz dye ckp tu kwn jek tp lau kwn xkan la 1 hr leh msg samp bpuluh2 msg n ber msg2 samp tgh2 mlm n lewat pg lak kan..balakz dye neyh pown owez call babon tu..lau tgk lam log mmg tiap hr ader jew nama c babon tu lam dialled numbers..kdang2 dowg gayut2 n men missed call tgh2 mlm or tgh2 pg buta...kwn kew camtu??awekz dye punyer la bengang..cian awekz dye..yg paling best, babon tu suke update tweet dye nan sindir2 owg..mula2 ingtkan kwn sy neyh jek jd mgsa dia tp rupe2nyer ramai..sbb lepas kwn sy neyh ok nan balakz dye, dh lama dh x mncul c babon tu lam idop dowg..tp tweet babon neyh msh lg berbunyi spt sebelum neyh..maknenyer selama neyh c babon neyh mmg suka kaco hubgn owg..xpe la..asalkan dia bahagia..yg penting kwn sy nan balakz dye bhgia..pd c babon tu, teruskan la xtvt anda..i like your tweet2 tu bab tu menunjukkan kelemahan,kebaikan n keburukan anda.. 

pesanan utk diri sy sendiri lau nk update status lam fb pk dl,sbb ape yg kiter post,org leh wat mcm2 tafsiran ttg siapa kiter sbnarnyer(fb ramai org suker tgk fb kiter n rmai yg kenal kiter lau blog,xder sape pown nk baca,hanya saya je yg tau,org len x tau bab dorg x minat pown nan blog sy neyh kikiki).....(nasib bek sy xder tweet2 neyh,sy hnye ade fb n blog jek)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...