elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 29 Oktober 2015

Macam Bagus sangat....


wachaaaaa..............
saya rasa nak terajang beliau seperti ini....

kata orang...cakap siang pandang-pandang...cakap malam dengar-dengar...
ini tak...main terjah jek...mulut sesuka ati jek nak berkata-kata....mulut kolam indah water....kolam indah water tu lagi bagus dr beliau kot...

kisahnyer begini........
perhimpunan pagi x jadi bab ader exam akhir tahun..so bebudak cume beratur di tempat beratur selasa-jumaat....beliau ni bagus sgt la bagi nasihat ke bebudak nie supaya jawab exam betul-betul jangan main-main sebab result akhir tahun ni akan dihantar ke PPD...
(bab yang ni saya setuju la...mmg bagus)
tapiiiii.....
kata-kata beliau yang seterusnya tu yang menyakitkan hati....
ermmm..nak citer ke tak...
malas la..lau citer mmg rsnyer org lain yang baca pon akn sakit ati sbb nampak mcm rasis sgt....
kang nampak plak perkaumannyer...
lau dah mmg ank murid beliau tu base be.....
xyah la nk dibandingkan ngan bangsa lain...cube lau saya wat pbandingan gitu gak...agak2 ko sakit aty x????
base be punyer beliau.....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...