elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 13 Oktober 2009

segalanya bermula di sini....MPTAA dalam kenangan..

MPTAA dalam kenangan..kasih sayang,kemesraan..jasa bakti yang dicurahkan,tak mungkin dilupakan.....tu la serangkap lagu MPTAA Dalam Kenangan...lagu nie aku pernah nyanyikan join koir en Umran utk Konvokesyen masa aku semester tiga..di Afzan la bermulanya kerjaya ku sebagai seorang guru.....rindunyer suasana di MPTAA dulu...




nie jambatan gantung..aku rasa nie la yang mencantikkan dan membuatkan MPTAA nie maktab yang cantik dan unik....

yang belakang tu hostel perempuan..aku pernah menjadi penghuni Blok Mawar,Anggerik dan Cempaka...


rasa gayat n pening gak lau lalu kat jambatan gantung nie..terutama sekali bila dapat kawan yg giler2 suka lompat2...mmg pening....hehehe

nie plak gymnasium...belakang tu jalan nak ke tangki air..lau nak kurus,g ar naik kat jalan tu..kompem leh kurus hakhakhak bukitnyer curam.....


belakang tu kawasan padang..tu la area aku mengeluarkan tenaga dan peluh aku masa training untuk KAGUM..aku tiap2 tahun masuk KAGUM permainan..thn 2002 KAGUM bola jaring sampai peringkat kebangsaan..thn 2003 KAGUM hoki sampai peringkat kebangsaan gak...thn 2004 KAGUM bola jaring tapi sampai Zon Tengah jek...

2 ulasan:

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...