elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 13 Oktober 2010

Bulan yg BuzY(*_*)

Oktober....bagi aku bulan nie buzy sgt2...mane tidaknyer...selepas 1 xtvt aku tpaksa bkejar2 ke xtvt yang len plak...x ilang penat keje lama dh btambah keje yg len...mula2 aku ngan rakan2 ku sibuk ngan persiapan utk karnival...kitaorang terpaksa jadi pengelola bercerita bahasa melayu...masa mula dgr tu rasa hangin sgt2...mane x nyer,,dulu cakap lau dh handle sukan,sekolah kami xkan dpt tugas utk karnival tp tetiba nama sekolah tetap naik gak utk handle pertandingan bercerita..keje nyer mmg la x susah pun sbb aku dh ader sume maklumat tu bab kami pnah handle...tp sakit aty la bab dorg cakap x serupa bikin...yang menambah sakit ati lg bab masa yg diberi hanya seminggu...adushhhh...budak nie mest ssh nk hafal citer punyer la tp aku x kisah bab budak aku tu sempoi...wpun ms ptandingan tu dia byk lupa tp dia rilex jek...siap reka citer sendiri lagi tu hehehehe bagus ar ashraf..cikgu bangga dgn ashraf...hehehehe
karnival hari Khamis,pastu Jumaat Sabtu dan Ahad plak sekolah aku ader wat perkhemahan unit beruniform kat Telok Gorek Mersing...jauh tuuuu...selalu kitaorg wat area ledang jek kali nie nk beralih angin ke kawasan pantai plak...nk g camping tu aku drive sendiri je..malas nk naik bus yg disediakan bab aku nie mmg x thn naik bus..nant muntah(mcm bdk2 da heheheh)....tp ms camping tu xder la penat sgt sebab cikgu2 sumenyer memberi kerjasama yg baik...ape yg penting..kerjasama hehehehhe...
Balik je dr camping hari ahad tu,aku kena kemas2 n packing2 barang utk g kursus kat JB plak..start dr hr Isnin-Rabu..adushhh...penat camping lom ilang lg dah terpaksa g kursus plak...dh la tempat kursus tu jauh..apasal la dorg x bt dekat ckit..buat ar kat area muar ke,batu pahat ke..kan best..nie asyik wat kat JB jek...borink tol...
lik dr krsus nie nant aku akn mula lik sibuk2 latih budak aku menari utk hr kcemerlangan sekolah plak..harap2 budak aku dpt ar menari...setakat nie sume tunggang langgang...tp xpe,aku akn terus berusaha,,,caiyokkk...(^_^)hehehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...