elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 2 November 2011

~tetiba ingat dia????~

teringat kat sape???


ermmm..ntah la..tetiba lak saya teringat kat dia..
siapa dia tu???
cukuplah sekadar korg tau dia tu rakan fb sy
(nama terpaksa dirahsiakan,sbb org tu pown x tau sy tetiba ingt kat dia,ntah2 dia pun x tau dia org yg sy tetiba teringat hikhikhikhik) 
bersahabat lam fb nan dia sejak september
mula rapat rsnyer pas komen pd 05 April 2010..sbb sy neyh mmg suka nyakat org(senang citer suke merepek la)...hehehehe
pastu ktorg selalu la komen status masing2..
slalu gurau2...
ms tu dia rajin conteng wall sy...tiap pagi,tengah hari,petang n malam mest dia akn conteng at wall saya(tp xder la conteng2 ayt cinta k)
ms tu mmg best la samp ader sorg kwn sy perasan n komen at status tu,sbb dia asik conteng wall sy jek..last2 dia conteng sekali at wall kwn sy tu..kelakar..hehehehe
dia memang kawan sy yg paling best....
tapi tu dulu....


sekarang?????
dia dh jarang conteng at wall sy..utk tahun nie cume 2x jek dia conteng wall saya.....
nak komen status sy pown dh jarang dh..cume kdg2 ader gak dia like n komen ckit..
mungkin dia bz kot...(wlau bz tp sy tetap komen at status dia n conteng2 wall dia-suke aty sy la- kikikikikiki)
ape2 pown lau saya ader wat salah ngan awk,tersalah cakap,sy minta maaf ye...
....
saya tetap rindukan persahabatan kita yg dulu
......
psssttt : hrp2 dia x tau la(tutup muka nan bantal)...kikikikikikikiki...
miss her/him....


2 ulasan:

  1. miss HIM eh....hikhik

    pm jer dia....tanya khabar...dia pon windu gak tuh..:)

    BalasPadam
  2. miss her kowt hikhikhikhik...

    slalu gk msg tp dh lama x jump dia/her kikikikiki

    BalasPadam

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...