elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 17 Oktober 2011

~jaduaL exaM~


elo..haitt...
hari nie dah 17102011...dah tak lama dah nak exam...
29-30 Oktober 2011 nie saya ader peperiksaan  PPG..nie jadual utk exam nie...

UNIT PEPERIKSAAN DAN PENILAIAN
IPG KAMPUS TENGKU AMPUAN AFZAN
KUALA LIPIS

JADUAL PEPERIKSAAN OKTOBER
CALON PPG(PROGRAM PENSISWAZAHAN GURU)
AMBILAN JUN 2011
29 .10.2011(Sabtu)
8.30-11.00 am           BCN3011
                                  BTM3101
                                  PSV3101
                                  PKP3101
                                  PIM3101
                                  SCE3101
                                  MZU3102
                                  PRA3101

30.10.2011 (Ahad)
8.30-11.00 am           BCN3012
                                  BTM3102
                                  PSV3102
                                  PKU3102
                                  PIM3102
                                  SCE3102
                                  MZU3104
                                  PRA3102

maknenyer masa nie sy keje deret la 12 hari tanpa cuti sebab sabtu ahad ader exam...ermmm,nak wat cmner kan,tanggujawab perlu digalas gak...saya yang menurut perintah..hehehehehe..28hb 10 tu saya dan kawan2 saya akan menginap di hotel di Kuala Lipis sebab pihak IPG tdk menyediakan penginapan..hotel dah book awal2 dah,takut nant dh full lak hotel..x sgup nak berulang dr Jengka-Lipis dua hari tu...ape2 pown,semoga semua calon PPG akan lulus dgn cemerlang..caiyokkk...


4 ulasan:

  1. chaiyok kwn ku! he3.. gdluck..

    BalasPadam
  2. thanx rihan...bdebar neyh hahahaha

    BalasPadam
  3. Moga apa yang Oyuki usahakan selama ini akan hasil yang cukup baik. Kite dan rakan2 blogger cuma dapat doakan kejayaan buat Oyuki. Pasti. take care.

    BalasPadam
  4. thanx naga...seronok ader rakan blogger yg owez support n bg smngat kat kiter..mekacih ya....

    BalasPadam

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...