elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 4 Oktober 2011

~maSa uTk StudY~


study..study..alamak..macam zaman2 belajar dok kat sekolah ngan maktab dulu daa....dulu bila nak exam jek,baru la terkial2 nak baca buku..begitulah saya sekarang nie...08.10.2011 hari SABTU nie saya ader Ujian Akhir Kursus(UAK) seperti yang tertera di jadual sebelah(TARIKH PENTING!!!) hehehehe subjek untuk ujian nie x banyak,ader 3 je... ENGLISH LANGUAGE PROFICIENCY, LITERASI NOMBOR dan TAMADUN ISLAM DAN TAMADUN ASIA(TITAS)..walaupun cume 3 subjek je,tapi saya tetap rasa gementar...tak tau la camner nak jawab nanti...terutama sekali bagi subjek LITERASI NOMBOR tu sebab kami cume sempat 1 tutorial je..lepas tu xder pensyarah dah..nampak gayanyer kena la belajar sendiri...kesian kami...kawan2,nie jadual ujian akhir kursus kita hari sabtu nie k...


8.30 pagi-10.00pagi
TAMADUN ISLAM DAN ASIA
WAJ 3101

11.00pg-12.30 pm
ENGLISH LANGUAGE PROFICIENCY
WAJ3102

2.30 ptg-4.00ptg
LITERASI NOMBOR
WAJ3105
 
~~pasnie bersiap sedia untuk EXAM PENDIDIKAN SENI VISUAL 3101 n 3102 pada 29-30 OKTOBER 2011~~~
~untuk sume rakan2 PSV 2...go go caiyokkkk....u can do it.hang-u-nul bim-ni-da(good luck)~. 

2 ulasan:

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...