elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 10 Oktober 2011

~sesi Ujian Akhir Kursus~

Pada 08 Oktober 2011 bersamaan hari Sabtu saya telah menghadiri Ujian Akhir Kursus (UAK) yang bertempat di Institut Pendidikan Guru Kampus Tengku Ampuan Afzan, Kuala Lipis..(amboiiii...skemanyer ayat hakhakhak)



ader 3 paper jek..(spt yg diwar-warkan lam N3 sebelum neyh,ingt lg kan)...pagi tu UAK start kul 8.30 pagi..saya kul 8.00 pagi lagi dah sampai tp mencari parking punya la payah sbb penuh..kebetulan jadual kali nie btembung lg dgn bdk OUM (bkn budak tp cikgu2 yg smbung under OUM hikhikhik)...parking kat afzan dah la terhad..pusing punyer pusing,last2 park jek kat tepi jalan..i follow jek kete2 yg len tu hehehe nk masuk kat dewan tu dh kul 8.20...pintu dewan dah kena tutup lak..sori la encik,sy dah samp awal tp xder parking..parking jauh sgt...nsb baik encik tu bg masuk..lau x bg masuk sy lik je la..malas mao layan hahahahaha
pagi tu walau ader 3 paper jek,tu pun sy dh kepeningan nk mjawab...sume paper sy x cukup masa nak mnjawab...subjek Literasi nombor tu yg lgsung x sempat nk siapkan sume soklan...biler hbs UAK tu ader taklimat utk Exam 29-30 Okt nie...pensyarah ckp keputusan UAK nie akn menentukan sama ada kami leh ambik exam atau tak...ha??????camtu ke??adoyaiiiii....harap2 sy lulus la...mls ar nk repeat2 paper neyh...ape2 pown,buat sume warga2 PSV, gud luck k...korang mmg best la..terbaeekkkkk hahahahahha

2 ulasan:

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...