elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 13 Oktober 2011

~SK (oa) di Terengganu~

elo...hari neyh sy rajin2kan tangan nie utk meninjau sekolah orang asli yang ader kat Negeri Terengganu..nak tengok gak,kat negeri tu ader ke tak sekolah org asli..lau kat Pahang n Perak tu mmg banyak la SK (oa) sebab dua negeri tu merupakan negeri yang ramai masyarakat Orang Asli...
klik punyer klik,sy jumpa la laman web JPNT...rupernyer kat Terengganu ader 2 buah sekolah orang asli iaitu SK Sg Berua,Hulu Terengganu dan SK Sg Pergam, Jabor Kemaman...sy search lg kat Mizz Google n sy jumpa la blog neyh SK Sg Pergam  .nak tau lebih lanjut ttg sk sg pergam tu,klik la kat pautan tu...ape2 pown tahniah la buat semua cikgu2 yang mengajar di SK(oa) nie..besar pengorbananmu..jasamu dikenang....

layan gmbar yg sy dpt search kat Mizz Google  ni..

SK SG BERUA, HULU TERENGGANU

cari gmbar sekolah x jumpa,dpt gmbar murid pun jadi la heheheheheh murid2 SK Sg Pergam...

8 ulasan:

  1. owh.. 1 mklmt tmbhn utk sy! he3.. slme ni yg sy tau juz SK Sg Kiol n SK Penderas kt tmpt sy.. tmpt len,xtau.. he3.. kne rjn2 cari info kn??

    BalasPadam
  2. betul tu rihan..sy lau kat negeri lain tu mmg sy tau la gak skolah yg under jheoa(dulu skunk JAKOA) nie..kat terengganu nie br neyh la sy tau..kena rajin2 jugak la search mizz google tu hehehehhe

    BalasPadam
  3. yezzz...sy pown br tau kat trganu ader sekolah org asli..pasni nk search kat negeri kedah,melaka plak..

    BalasPadam
  4. Kite kalo boleh pun nak ke sana. Tentu sronok kan..kan..?

    BalasPadam
  5. naga, sy pown nak sgt melawat kat sekolah tu..sbb sy x pnah jumpa lg org asli dr suku kaum bateQ nie...mest bez...ermm...

    BalasPadam
  6. 2 laa.. so,rjn2 kn dri psni cari info.. hik3..

    BalasPadam

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...