elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 27 Disember 2012

~main salji d i-city~

cuti sekolah sempat lg g main salji...kebetulan ms tu g umah abg sy kat kuarters polis S23 shah alam..dh alang2 ke sana,kami pon menjengah la ke i-city jap....try la jugak masuk ke snowalk tu..nak tgk,best ke tak antara i-city n snow world genting...bg sy best lg snow world genting..sekurang2nya kat genting x kena caj kasut..neyh dah la kna bayar sewa kasut tu rm10 dah tu dpt kasut phua chu kang jek..kasut org g noreh...ape la...nampak mcm gah,tp standard kg gak..baik sy bwk kasut noreh kat kg tu lg bagus...oppppssss....



dh la..mls mao citer lebih (tu pon lum citer ttg tndas kat sane lg...0 bintang)....ok la..jom layan gmbar sy main salji

hohoho...ms neyh kebal lg

shah alam...peace yo...

nk smbut krismas kat umah uncle...jemput masuk...

ape lg..jom men bola ais..

best meluncur....

ho..ho..ho...santa claus

posing d sebalik tingkap...

Jumaat, 21 Disember 2012

~berjinak-jinak dengan ikan~

hola....

skrg neyh incik suami dh mula bjinak2 dengan ikan pulak..kat umah dh ader 3 dh akuarium...nape ader sampai 3??sebab 1 akuarium tu utk ikan emas n da geng..1 lg untuk ikan keli,ikan sepat dan 1 akuarium a.k.a balang comel untuk ikan arowana...sbb tu la ader 3..mane bleh letak 1 akuarium jek..x cntik lor..

skrg nie lau balik dr ane2 jek mest incik suami akn mengadap ikan2 dulu...sayang sgt beliau ngan ikan2 tu...

ikan emas n da geng

ikan sungai


ikan arowana- upin yg punyer hehehehe

psstttt...pasni beliau ckp mao bela burung plak...ermmm...

Isnin, 17 Disember 2012

~result exam sem 3~

Hr jumaat hr tu dpt call dr Una...dia tanya dh cek lum result exam???result dh kuar dh...
perhhhh...berdebar2 nak semak keputusan tu...


nak semak ke x?rs berdebarnyerrr.....ape yg bmain di fikiran sy ms tu???adoyaiii mest kena repeat paper nie...esaimen seni mmg x yakin sgt leh dpt markah tinggi bab sy mmg x pandai bab2 melukis n menghasilkan karya neyh...cmner neyh????

kuatkan semangat..sy pon semak la keputusan....dan keputusannyer.................

KEPUTUSAN : LULUS, TERUSKAN PENGAJIAN....


perhhhhhh...mmg epy giler babas la..yg btambah babas tu bab x sangka deret 3 semester nie pointer sy menunjukkan peningkatan..tp x blh la nk bpuas hati...br semester 3..ader lg 5 semester nak dihabiskan..hrp2 pointer x teruk sgt la..yg penting lulus....

bt rakan2 PSV 2,kiter jumpa lagi di semester 4...congratz..

Khamis, 13 Disember 2012

~layan wayang -LIFE OF PI- ~

HARI : SELASA
TARIKH : 11122012
TEMPAT : EAST COST MALL KUANTAN
FILEM : LIFE OF PI

cuti sekolah neyh sempat jugak la saya ngan incik suami berjalan2 turun kuantan...bawak adikku c nieza tu g tengok wayang...mula2 c nieza cadang nk tgk citer seram...tp bl g kat sane,xder la plak citer seram..yg pelik adik sy neyh ckp la,skrg nie ader citer tamil seram d tayangkan d pawagam..dia ader tgk iklan...ktorg ckp la,xder pon citer seram..lam list tu pon xder..tp dia x caye..last2,incik suami sy pon nampak la citer LIFE OF PI...incik suami pon ckp la,ha..nie la citer tamil yg seram tu(pdhal bkn pon,sj je nk tpu adik tu kikikikiki)...pastu incik suami pon beli la tiket...


citer neyh mmg best...best sbb 3D...yg kelakar nyer citer x start lg,br tnjuk iklan jek adik sy dh terkejut dh bab ader iklan tu campak kapak,dia rs mcm kapak tu nak kena kat dia..mcm2...hahahahaha sepanjang citer tu ditayangkan ntah bpe kali ntah adik sy asyik terkejut bab mcm real jek..yg paling best ms scene kapal Pi karam sbb ribut n ombak bgelora tu adik sy blh tanggalkan cermin mata 3D tu n gelak jek kejenyer..dia x mao pakai bab dia rs mcm ngan dia2 skali dok lemas..hakhakhak....

tapi sy paling suka scene bot Pi tdampar d lautan waktu malam..mmg cantik..

cantiknyer...cahaya dr obor-obor...

ms neyh Pi tdampar kat sebuah pulau berasid
pada korg yg x tgk citer neyh, g la serbu pawagam bhampiran anda k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...