elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 15 September 2009

minggu yang hangin...


minggu nie aku betul2 la hangin....macam biasa ar..time nak dekat raya jek mest sibuk orang main mercun...boom sana...booommmm sini...boring tol.....lau main mercun yg biasa xpe gak..nie main mercun bola yg tetiba meletup tu..aku pe lagi..habis ar sume ayat2 yg x sedap didengar pun terkeluar dari mulut aku..(bodoh,bangang,sial,hampeh...bahasa semelai pun kuar gak..kebes yok jek ent gop)hakhakhak..jahat tol aku...sape suruh main tepi rumah aku kan..tu pun kira baik ati gak la aku cume sumpah seranah jek..lau jahat,dah lama dh aku ambik gambar,anta kat balai polis...tp korang rasa polis akan ambik tindakan ke??????emmm entah ar....
ader 1 malam tu aku nak kuar jap,best2 aku drive kete tetiba ader plak mercun yang sesat kena kat kete aku...hangin betul..aku pun berenti,bukak pintu....pastu aku terfikir kata2 kawan aku..."biar je la Nie,tempat dorg"...x jd aku nak kuar..aku terus je pecut...geram tol....nasib baik kete xder pape...hampeh...
kat sekolah plak,bangunan kelas aku xder elektrik..hangin tol...cian budak2 aku...belajar dalam keadaan yg x kondusif...panas jek bdk2 nie....hampeh....

1 ulasan:

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...