elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 8 Disember 2011

~jaNgaN saLaH PaRkiNg~

hola....
n3 kali neyh nak story mory pasal parking kete...lau nk parking sila pndang atas bkn pndang bwh n bkn pandang belakang...terutamanya kat bandar yg byk sgt burung..x kisah la burung gagak ke, burung layang2 ke, burung walit ke....pastikan korang x parking kete korg kat bawah wayar tiang letrik atau bwh pokok..sebabnyer,nant jadi la cam kete kitaorg..penuh nan najis burung...

cerita bermula di sebuah bandar......masa tu kami ader exam akhir sem..pihak IPG mmg x sediakan penginapan pown..so kami terpaksa la sewa hotel...kami sewa 3 hari 2 malam..malam pertama menginap kat sana,kete saya selamat la dr najis burung tu bab parking at tempat yg betul(2 pown sbb tokey kedai tu yg srh park area tu bab kata beliau area tu xder tempat burung bertenggek)...tp pd mlm kedua tu, lik je dr IPG(stlh hbs paper 1) saya park kete kat tepi jln..ingtkan x kena la najis burung tp ms kuar nk g beli mknan tgk2 hbs kete kena gak najis burung..bila sy pndang atas, la...byk nyer burung bertenggek kat tiang letrik tu..hampeh...rs mo lastik2 ja burung2 tu sume..geram...kete kwn sy lg banyak kena najis burung..

last2 kitorg parking kat kwsn yg xder tiang letrik tp jauh dr hotel..nsb baik mlm tu ujan, kurang la ckit stiker najis burung at kete kami...jadi pasni lau nak park kete,sila pandang atas...jangan pandang belakang..ekekekekeke...

cian kete saya, nsb bek la kena ckit ja...

kete kak ayu yg paling byk kena najis burung tp nsb bek la mlm tu ujan lebat...

2 ulasan:

  1. ciss! xgune punye burung..burung pe tu??..hikhik

    BalasPadam
  2. itu la burung yg x reti lik umah..mlm2 msh lepak-lepaking di sana sinun..mo jd kutu rayau kowt...hikhikhikhik

    BalasPadam

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...