elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 26 Jun 2009

saje jer boring2........

Elo...bertemu kembali...boring ar...tensen pun ader gak tapi nak wat camner..dah memang kerja cikgu nie memang susah..bersyukur ar dapat jadi cikgu.orang kat luar tu beribu-ribu nak jadi cikgu tapi tak dapat....

Sekolah aku nie mungkin tak sama ar jadual masuk macam sekolah lain. aku tengok cikgu sebelah rumah aku tu rilex jek kul 7.15 baru g school sebab dorang masuk kul 7.35. sekolah aku nie lain sikit. kul 7.00 pagi sharp mesti dah ada kat tapak perhimpunan. lau hari Isnin tu biasa ar,perhimpunan pagi. tapi hari Selasa,Rabu ngan Khamis pun kena gak beratur..korang bayangkan la, kul baper kita org dah kena ada kat sekolah..Best giler woo...menghirup udara pagi yang segar dan nyaman hakhakhak...

Blog aku dah makin cantik dah sekarang nie hehehe(angkat bakul sendiri la plak)...tapi bukan aku ar yang buat. akak ipar aku yang tolong modified.biasa ar,saya budak baru belajar hehehe Akak ipar aku memang best giler ar..sporting,best, dan best giler...hehehe.. terima kasih ar kak mas, dah cantik dah teratak buruk(dulu r) nie...sekarang dah jadi bungalow dah kihkihkih

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...