elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 20 Jun 2011

~BerPisaH jua aKHiRnya~

tak sangka kan...akhirnyer berpisah jua...sudah hampir 5 tahun kita bersama..banyak kenangan kt bersama yang x mungkin ku lupakan...dikau yang ku panggil NamRo,akhirnyer terpaksa ku tinggalkan jua..bukan niatku utk berpisah denganmu,tetapi aku terpaksa...aku sedaR,byk sekali jasamu yg tak mungkin ku lupakan..sepanjang 5 tahun ni,dikau setia menemaniku ke tempat kerja,berjalan2,shoping2,makan angin..mmg banyak jasamu kpdku...
memang terasa sayang untuk melepaskan mu..ini kerana dirimu telah ku make up cantek2..ku pakaikan sportrim cntik saiz 13,ku berikan wajah baru di bumper depanmu membuatkan siapa shj yg melihatmu pasti akn menoleh dua kali,ku pakaikan skirt labuh ,exzos yg power,system sound yg menarik n gempak serta pemain cd yg best...selain itu,ku ketatkan sistem kawalan keselamatan utkmu dengan memasang alarm Takasimaya...lau sesape ader niat nk merampas dikau dariku pasti xkan berhasil..telah banyak jugak diri ini menghabiskan masa,tenaga dan wang ringgit utk dirimu..tetapi ape kan daya...berpisah jua akhirnyer...
ku relakan pemergianmu wahai NamRo ku..semoga dikau memperoleh tuan yg lg bagus dr diri ini...

*NamRo KHanChiLLcYuNK yang ku lepaskan..NamRo ViOscHintA akn muncul hikhikhik*

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...