elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 7 September 2011

~gelaK KetaWa jap lam bHs SabaH~


hyee....hr nie sy nak share ckit cara nak jawab soklan yg kdang2 kiter rs soklan tu xyh djwb..tgk pun dah tau tp msh mao tanya lagi hikikhikhihik...yg nie sy dpt dr kawan fb saya Monica Estelle Mikael shbat fb saya dr sabah..(sori,sy copy paste ya lalink.mekacih..hikhikhik)..so,citer n jwpnnyer lam dialek sabah ba..jom layanzz...


The way to answer annoying questions:
1. Bila org nampak ko baring tutup mata:
S: Ko tidur kah?
J: Tdk la, sia training mcm mana mau mati bah..
2. Imagine ko bawa bawa tv ko yg rusak pi technician bikin n dia masi juga tanya:
S: Mau kasi bagus kah ni tv?
J: Tdk la,sia buring ba,jadi sia bawa la tv sia pi jln2 sini
.
3. Bila time hujan kwn ko nampak ko kluar,dia tanya:
S: Ko kluar time hujan ni?
J: Eh ndak la,hujan yg naaaanti baru sia kluar.
4. Time ko baru bangun tidur, dia tnya: 
S: Ko bangun sdh?
J: Ish, sia tidur sambil jalan bah ni!
5. Kawan ko call fon ruma ko:
S: Mana ko?
J: Sini bus stop!
6. Diorang nampak ko kluar dari bilik mandi basah2:
S: Ko baru mandi kah?
J: Manada, sia jatuh dlm lubang jamban bah! 
7. Ko bediri di dlm lift di tingkat paling bawah sdh, diorang tanya:
S: Going up kah?
J: Eh ndak la,sia tangah tunggu apartment sia turun bah ni.
8. Boyfren ko pi ruma ko bawa 1jambak bunga. And ko masi juga mau tanya dia: 
S: Eeeh,bunga ka tu? 
J: Tdk la Ling! Paku-pakis sama kubis bah ni.
9. Ko di dlm toilet, pintu bekunci, trus ada org katuk pintu n dia tanya:
S: Ada urang kah?
J: (Suara Kiut)Teda urang! Taik bah yang becakap ni!!!

hakhakhakhak...mcm2 da..tp sy selalu gak kenakan kazen2 sy..slalunyer bl kat umah tu,dorg dh nampak sy tgh masak,dorg leh tanya lagi "masak ke watie?"..sy jawab "tak la..aku tgh main bola neyh"...dh tau msh mao tanya ka..hikhikhikhik...
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...