elo my frenz..

Luv u

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 30 Mei 2011

~ZaMaN MaKtaB..veRsi LeSSY~

LeSSY???LeS??LeSBiaN???
ApaKaH????
PeliK plaK saYa teNgoK n3 saYa kaLi nie ek...saya nak share la ckit citer saya zaman kat maktab plak..sblm ni dh citer zaman skolah rendah n sklah mngah..skrg masa utk zaman maktab plak tp lam versi yg agak pelik hikhikhik
saya nie mmg dr zmn skolah lg dh mmg lau org tgk agk2 ganaz ckit,agak2 kasar ckit n agk2 tomboy ckit..mgkin sbb sume adk bradik saya sume lelaki sbb tu la sy agk kurg ckit lemah lembutnyer hikhikhik ms skolah mngah dl ms dok asrama pnh gak sorg dak pmpuan tgur sy..sy ingt lg ayatnyer "lau tgk dr blkg,jln dh mmg ala2 gengster dh..ingtkan laki,bl tgk dr dpn pompuan"..hampeh tol..tp 2 ok lg..ms kat maktab lg hampeh...
roomate saya ms kat maktb ala2 lembut la..beza ngan saya..dpendekkan citer,1 hari tu sy nie cam biasa la suka g blik kwn sy tu g men game kat komp dia(sy mmg giler game hikhikhik)..kbetulan kwn sy tu xde..yg ader hanya kwn kpd roomate kwn saya tu..cam biasa r dia g kat sy yg tgh syok ngadap game nie,dok pgang2 bahu saya la,mcm2..sy x suka r,n tgur dia.."jgn kcau la,org nk main game nie"..pastu dgn slmber dia bkata.."ala watie,malu2 plak..pdhal lau lam bilik tu,mest dh lunyai aieriena(roomate sy-bkn nama sebenar) ko kejekan kan"..ha??tpaku n tkedu sy mdengarnyer..sy pun hangin r..tuduhan yg paling hmpeh pnh sy dgr..hampesss..marah gak sy ms tu.."sori beb,sy msh waras lg k..sy normal lg,bkn less..dia bkn psgn sy k"..blh plak dia tanya lg yg kitaorg tu btl2 bkn kapel la..dia suka la plak..mmg hmpeh..pastu sy cter la kat bestfrenz sy c CHeQnaa...tgelak besar dia..siot tol..ha..baru teringat,patut r dulu pas hbs praktikum sy ngan roomate sy g ar mkn kat cafe,tetiba lalu r bdk klas sy(pmpuan) dia leh ckp,"hai watie,bwk awek g mkn ek"siot tol..OMG...grrrrrrrrr..gggrrrrrrrr...


bl pk smula mmg logik gak pe yg bezfren sy ckp dl..x pelik la dorg anggap sy lesbian bab pnampillan sy yg cmtu,aktif sukan plak tu..dpt plak roomate yg lembut,sntiasa bkain batik,sy plak slalu ngan suar pendek jek..mest la org akn pndg lain..lg sbb sy pun x lyn ngat bdk laki slain bdk 1 klas ngan saya or yg sama uniform,kelab n psatuan je..xde couple n cintan cintun plak tu..sioot toll...yg paling klaka ader kwn lelaki yg ckp ngan saya cmnie.. "watie,aku suka kwn ngan ko bab ko sparuh-sparuh(mknenyer sparuh pompuan sparuh lelaki)"..mengong tol...tapi tu sume kenangan zaman maktab..klaka rs nyer bl sy ingat semula..(agaknyer lau sy nk cr awekz kat maktab dl mest sy dpt punyer kan-mengong hakhakhakhak)

**ha..itulah flashback saya hikhikhik**

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

korang memang rajin menaip..terbaeekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...